The Survivor 2299 countdown blijkt…een nieuwe teaser te zijn

Geplaatst op: 1 december 2013 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , ,

Survivor 2299

Na een inspannende countdown timer op de teaserwebsite van The Survivor 2299, waarvan sterk wordt gedacht dat dit om Fallout 4 zal gaan, zijn er de nodige dingen veranderd op de website. Geen nieuwe game, nee dat zou te makkelijk zijn toch? Nee, tegenwoordig zijn teasers enkel goed voor nieuwe teasers (Insert Xzibit joke here) en moeten we het lot nu in handen leggen van getalenteerde creatievelingen die de nieuwe code kunnen kraken.

Wat is er veranderd? Nou, alles. Niet alleen krijg je nu soms een ‘500 Internal Server Error’ te zien, maar staat de timer nonchalant op nul als je er wél doorheen weet te komen. Duidelijke taal. Daarnaast lijkt het ritme van de morse code nieuw te zijn.

De eerste timer is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een nieuwe cryptische code met daaronder ‘Nuclear Winter has come’. Dát kan ik er nog wel uithalen, maar de rest? Oké het woord ‘Alpha’, maar dat kan van alles betekenen. De tweede timer staat nu op 9 dagen en 22 uur.

De volledige nieuwe code ziet er als volgt uit:

“KVNGR REV ALPHA PPS VT PIZ UHMYLPVOQ CM XHWMZP. NBJB SPI’F BYQS QT D’Y BYFGEOB FI VQDYL MAQ. -NGQHT 5120-
Nuclear winter has come”

Lijkt wel Russisch. De code is denk ik vijf minuten geleden op de site verschenen dus het is nog te vroeg voor duidelijke antwoorden. Hierover ongetwijfeld snel meer. De code wordt nu hoogstwaarschijnlijk al gekraakt – als deze nog niet gekraakt is. Ik blijf er in ieder geval bovenop zitten. Niet letterlijk, want dat zou niet goed zijn, natuurlijk.

Dus..wie kent hier morse code en draait zijn hand niet om voor een beetje ontcijferen? Ik hoor het in dat geval meer dan graag!

Survivor 2299 morsecode

reacties
 1. mosse89 schreef:

  FUCK MAN. Ik zit al jaren te wachten op een nieuwe Fallout. Laat dit alsjeblieft geen hoax zijn…

 2. Warphunter schreef:

  Wat zou die tweede timer toch betekenen? VGX awards is op 7 december toch? Zou dus een paar dagen daarna zijn, deze aankondiging, wat de geruchten van Fallout 4 weer een beetje ontkracht. Best mindblowing, dit.

  • mosse89 schreef:

   Helaas. Helemaal niks. Had dit niet verwacht van Beth, maar goed. Zijn er eigenlijk al eens eerder Bethesda games aangekondigd midyear? Wolfenstein The Last Order dacht ik, toch? Dus er is nog hoop..?

 3. mosse89 schreef:

  AAARGH KOM OP MET FALLOUT 4!!!!! IK WIL ‘M LIEFKOZEN. IK WlL ‘M KOESTEREN EN LIEFHEBBEN.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s