Het ziet ernaar uit dat Fallout 4 zeer binnenkort wordt aangekondigd

Geplaatst op: 18 november 2013 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , ,

Fallout

Wat een blije gevoelens die op dit moment door mij heengaan. Of het nou waar is of niet, dit is in mijn ogen het waard om gedeeld te worden. Het heeft even mogen duren  – drie jaar om precies te zijn – maar vele pijlen wijzen er namelijk naar dat ontwikkelaar Bethesda binnenkort een officiële aankondiging gaat doen betreffende Fallout 4. Zeer binnenkort. Op 11 december dit jaar, om precies te zijn. Als dat geen nieuws meer is waar je blij van kunt worden, dan weet ik het ook niet meer. Mijn dag maakt het in ieder geval wel.

Ik begin even bij het begin; de eerste pijl. Onlangs was er een teaserwebsite op het internet verschenen onder de naam Survivor 2299.  Hierin staat een aftellende klok die de nul bereikt op 11 december. Dit kan natuurlijk van alles betekenen en zou niets met Fallout te maken hoeven te hebben. Toch sprong er een klein detail uit die het gevoel gaven met Bethesda’s post-apocalyptische franchise te maken te hebben. Uit de details van de teaserwebsite is namelijk de naam Zenimax opgedoken, het moederbedrijf achter Bethesda. De domeinnaam die de website ook draagt, is tevens aangevraagd door Zenimax. Kijk, dan begint de geruchtentrein toch langzamerhand te rollen want nu wordt het interessant.

Maar echt speculeren hoeft niet, want de volgende pijl wordt wel erg duidelijk in ons gezicht geduwd. De domeinnaam ‘Fallout 4’ is in de Europese Unie namelijk zojuist aangevraagd door niemand minder dan Bethesda Softworks zelf. Toegegeven, de naam moet nog geaccepteerd worden dus een complete bevestiging is er nog niet gegeven, maar er is nu al teveel informatie vrijgegeven om 11 december te negeren.

De registratie kun je hieronder zien (even op klikken om de afbeelding te vergroten):

Fallout 4

De aankondiging van Fallout 4 zou dit jaar absoluut goed gekozen zijn. De nieuwe generatie consoles is namelijk zojuist ingeluid door Sony met de PlayStation 4 en getoonde gameplay footage van een nieuwe Fallout game op deze gloednieuwe hardware zou de harten van menig gamer sneller laten kloppen. Mits goed aangepakt zou Fallout 4 de twijfelaar meteen kunnen overtuigen om de Xbox One of PlayStation 4 aan te schaffen – mits de game multiplatform wordt namelijk, iets wat mij niets zou verbazen.

Wat denk jij? Is het de perfecte tijd voor Fallout 4, of hebben we hier duidelijk te maken met een hoax?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s