In Battlefield 4 is jouw boot beter dan een straaljager

Geplaatst op: 17 november 2013 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:

Battlefield 4

Oh Battlefield, jij en je bizarre acties. Van het eindeloos lang opwachten van een gamer die een tank inspringt die vol beladen is met C4’tjes, tot onmogelijke headshots in de lucht met een sniperrifle door de cockpit van een vijandige straaljager. Het zijn die kleine, doch zeer zeldzame momenten die zulke intense momenten van voldoening weten te brengen. Ook nu zag ik een filmpje die je nagenoeg nooit meer zult kunnen nadoen. I dare you to try, though.

Een boot die met haar bijbehorende crew abnormaal hoog de lucht in word gelanceerd en vervolgens goed is voor een één-in-duizend kill in Battlefield 4? Dat is naar mijn mening de moeite waard om even te kijken.

Het zijn dit soort momenten die gamen de moeite absoluut waard maken. Momenten waar je nog lang over zult kunnen napraten als je zoiets zelf hebt meegemaakt. Bizar eigenlijk, hoe een moment van slechts luttele seconden zoveel impact kan maken..

Heb je zelf al eens zo’n ultieme actie gemaakt die nagenoeg niet na te doen is in een game? Ik hoor het in dat geval meer dan graag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s