Prachtige GTA V trailer zegt vaarwel tegen je sociaal leven

Geplaatst op: 9 juli 2013 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Trevor-GTA-5-32

Oh man, wat hou ik van Grand Theft Auto. Gewoon lekker door de straten scheuren en af en toe een politieagentje pesten om uiteindelijk enkele SWAT-teams achter me aan te krijgen. Of gewoon proberen stunten met een moto om dan snoeihard op m’n bek te gaan. Ja, het zijn zulke zaken die me toch elke keer aan het beeldscherm gekluisterd houden. Toch viel GTA IV wat tegen qua mogelijkheden, zeker als we het vergelijken met GTA: San Andreas. Nu heeft Rockstar echter een trailer vrijgegeven voor hun nieuwe telg in de serie en man… wat ziet het er goed uit.

De mogelijkheden lijken wel eindeloos. Ten eerste zal je een heel divers land krijgen om te verkennen. De omgeving gaat werkelijk van hoge bergen tot rijke winkelstraten maar zelfs ook tot ongerept natuurgebied. Nu kun je het land verkennen met natuurlijk de auto, moto en de wateren met de boot maar deze keer zal ook het vliegtuig tot jouw beschikking staan. Bovendien kun je dit met drie verschillende personages doen en man, wat verloopt het overschakelen naar een personage vlot. Het nieuwe is dat  je de missies op verschillende manieren kunt voltooien. Ga je eerder voor de stille aanpak of knal je jezelf gewoon een weg naar binnen? Als je dan toch de politie achter je aankrijgt dan ziet het er naar uit dat de achtervolgingen zeer vloeiend verlopen. Wat mij vooral opviel is hoe goed de besturing van de voertuigen er uitziet.

Dan moet het beste echter nog komen. Eindelijk kun je weer zo goed als al je eigendommen naar verlangen aanpassen. Zo kun je je auto een ander laagje verf geven, maar ook de velgen ervan veranderen en zelfs de nummerplaat. Of wat dacht je ervan om een nieuwe kledingcollectie te kopen? Naar een zakendeal moet je tenslotte in stijl gaan. Eenmaal die is afgerond is het klaar voor een afsluiter, zo kun je samen met je nieuwe zakenpartner even gaan golfen. Heb je je ooit al afgevraagd wat er zich nu precies onder het water bevindt? Ga even duiken. Of ontspan je even volledig en ga op jacht, maar let wel op dat jij niet de prooi wordt. Heb je al wat kapitaal klaar en ben je bereid te investeren? Koop wat aandelen of je eigen huis. Daarna kregen we nog een kleine teaser naar Grand Theft Auto Online. Er is weer een multiplayer aanwezig en het ziet er naar uit dat we deze keer met heel wat tegelijk in één match kunnen. Deze GTA overtreft nog maar eens zijn voorganger en stiekem hoop ik heel hard op een release op de PC en de next-gen consoles. Trouwens, zag ik naar het einde toe wat destructie?!

Advertenties
reacties
  1. Ertheadius schreef:

    Dag 1. Dag. Fucking. 1. Rockstar, take all my money!

  2. Bram schreef:

    Wat een dag was dat zeg en binnen 2 dagen alle records verbroken! Geweldige game en zeker één die het verdient om alle records te verbreken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s