Bethesda verrast weer met nieuwe trailer

Geplaatst op: 7 mei 2013 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Screen_Shot_2013-05-07_at_9.51.04_AM_large_verge_medium_landscape

Een tijdje geleden verraste ontwikkelaar Bethesda vriend en vijand met een trailer voor een nieuwe game. Velen hoopten dat dit de aankondiging voor een vervolg op de apocalyptische game Fallout 3 zou zijn, maar toch werden die fans teleurgesteld. Het was namelijk een splinternieuwe horror-game, genaamd The Evil Within. Nu alle bombarie weer wat is gezakt, is het echter nog niet genoeg voor het bedrijf, want ze hebben nogmaals een nieuwe trailer vrijgegeven die ons flink moet opwinden! Nee, het is geen Fallout 4 maar eerder een game die in het verleden geflopt is en dat moet nu worden rechtgezet. Kijk jij uit naar een nieuwe Wolfenstein titel?

Inderdaad, Wolfenstein. Deze nieuwe telg in de reeks noemt Wolfenstein: The New Order en dat is eigenlijk vrijwel alles wat we weten. Zoals ook in de vorige trailer het geval was, krijg je maar bedroevend weinig te zien van het spel zelf. Wat we wel opmerken is dat de hoofdrolspeler het waarschijnlijk zal op moeten nemen tegen allerlei robots en ze zien er verdomd gevaarlijk uit. Rode lasers, machinegeweren en raketwerpers: niets ontbreekt aan dit oorlogstuig.

Wat denk jij? Zal het ze deze keer wel lukken om een echte topper te maken of ben jij niet echt aan te spreken voor het futuristische jasje?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s