Onthulling nieuwe Xbox op 21 mei

Geplaatst op: 24 april 2013 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Xbox

Microsoft gaat eindelijk stappen ondernemen om in de nieuwe generatie te gaan concurreren tegen Sony. Onvermijdelijk natuurlijk, want het huidige gevecht is nog steeds in volle passie aan de gang. Sony kondigde een paar maanden geleden als eerst de PlayStation 4 aan. Microsoft kon dus niet uitblijven. Het was echter even stil rondom de nieuwe Xbox. Tot nu. Xbox ambassadeur Major Nelson heeft namelijk een tipje van de sluier gelicht. Op dinsdag 21 mei 2013 komen we eindelijk meer te weten over de nieuwe console.

Het is natuurlijk spannend afwachten op wat we te zien en te horen krijgen. Komt er een nieuwe controller? Hoe ziet de nieuwe Xbox eruit en wat is zijn naam? Voor vele fans zal er echter nog iets interessanter zijn, want we weten natuurlijk niet of de geruchten dat je met de nieuwe Xbox altijd online moet zijn ook kloppen. Kortom, er is ongelofelijk veel informatie die Microsoft kan vrijgeven, al zou ik nog niet te veel verwachten. Negentien dagen later begint de E3 namelijk en ook daar zullen ze moeten knallen. Er viel me trouwens iets interessant op uit Major Nelson’s nieuwsbericht. Hij zegt namelijk dat 21 mei de start zal zijn van een nieuwe generatie games, waarmee natuurlijk de Xbox bedoeld wordt, maar ook van TV en entertainment in het algemeen.

Wil dit zeggen dat de Xbox veel meer wordt dan een spelconsole of hebben ze het hier nog over een ander project? Moest je trouwens zo’n gelukzak zijn dat je een persoonlijke uitnodiging van Microsoft hebt gekregen, dan kun je naar deze site gaan om je aan te melden. Ik ben in ieder geval al erg benieuwd hoe Microsoft gaat uitpakken om het op te kunnen nemen tegen Sony’s nieuwe PlayStation, die toch wel erg hoge ogen gooit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s