Xbox Live troll betaalt voor abonnement terwijl hij al verbannen is

Geplaatst op: 22 april 2013 door Arkadi De Proft in Nieuws

promo_signedout

Altijd leuk als je betaalt voor diensten waar je geen toegang meer tot hebt. Het gebeurde een Xbox Live gebruiker. Een opmerkelijk verhaal moet je weten. Een verhaal dat aan het licht kwam door een YouTuber genaamd MinnesotaBurns die vooral bekend staat om zijn fictieve bedrijf Trollarch. Dat ‘bedrijf’ gebruikt hij om verschillende mensen, jong en oud, te trollen op Xbox Live en dat leidt soms tot hilarische situaties. Natuurlijk doet hij daarnaast ook nog andere bizarre dingen, al heeft het altijd wel te maken met het trollen van of lachen met mensen die vaak overreageren. Maar dat is blijkbaar in strijd met de termen van Xbox Live en hij wordt regelmatig verbannen. Echter merkte hij iets vreemds op…

MinnesotaBurns is absoluut geen lieverdje in de ogen van Microsoft. Nee, hij is namelijk vier keer verbannen geweest van Xbox Live. Omdat hij ook online speelt, betaalt hij dus maandelijks een bedrag en net daar kwam er iets heel opmerkelijk naar boven. Hij werd namelijk de dag nadat Xbox hem nog eens een maandabonnement had aangerekend, pas verbannen. Nu kun je denken dat dit puur toeval is, want dat kan het nog best wel eens zijn. Buiten het feit om dat hij drie weken (!) nadat hij de regels overtrad is verbannen.

Daarbovenop komt er nog eens bij dat dit voorval zich vier keer achter elkaar voordeed, wat toch mijn vraagtekens zet bij het banbeleid van Microsoft. Toeval, of is dit met opzet gedaan? Wie zal het zeggen. Uiteindelijk komt er dan nog eens bij dat hij naar de klantendienst belt om dit in orde te brengen (de afdeling voor alle financiële zaken dan nog wel) die hem dan geen meter vooruit kan helpen. Een goede klantendienst is ver te zoeken bij menig bedrijf, helaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s