WIN: 5x DotA 2 voor PC!

Geplaatst op: 13 januari 2013 door Redactie in Gamegasm Inside

DotA 2

We zitten alweer even in het nieuwe jaar. Altijd even wennen, natuurlijk. 2013 wordt een jaar dat hopelijk garant staat voor een stortvloed aan liefde, gelukzaligheid en uiteraard uitstekende gamers waar je je vingers van af gaat likken. Om deze nieuwe periode goed in te kunnen luiden hebben we een nieuwe prijsvraag. Eentje waar je niet eens zoveel voor hoeft te doen. Inspanning? Pff, dat is zó 2012! Heb je oren naar een digitaal exemplaar van DotA 2 voor de PC? Lees dan snel verder, want we geven er maar liefst vijf weg!

DotA 2, het vervolg op de alom geprezen game DotA, ofwel ‘Defense of the Ancients’. Wat begon als een onschuldige mod voor Blizzard’s real-time strategy titel Warcraft III, eindigde uiteindelijk als een razend populaire standalone game. Ja, DotA is niet meer weg te denken menig fanatieke PC-gamer. Deel twee wordt ook met veel gejuich ontvangen tot dusver. Wij zeggen tot dusver, omdat de game zich min of meer nog in bètafase bevindt. Maar niet getreurd, je krijgt de hele mikmak voor je kiezen als je de code bij Steam inwisselt die wij hier voor je hebben liggen!

Maar wat moet je nou eigenlijk allemaal doen om zo’n felbegeerde code in bezit te krijgen? Bijna niets! Dit is wat we van je vragen:

  • Volg ons op Facebook en/of Twitter en deel het bericht met al je vrienden! Heel handig als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen op Gamegasm.
  • Stuur een mailtje naar redactie.gamegasm@gmail.com met daarin je naam en je Facebook- en/of Twitternaam en geef aan dat je interesse hebt in een digitaal exemplaar van DotA 2.
  • Volg je ons al op één of meerdere social media platformen? Dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar redactie.gamegasm@gmail.com met je Facbeook- en/of Twitternaam en geef aan dat je interesse hebt in een digitaal exemplaar van DotA 2.

Zo simpel is het! Een paar drukken op de knop en je maakt kans op één van de vijf digitale exemplaren van DotA 2. We zullen vijf willekeurige deelnemers uit de lijst selecteren en blij maken met hun nieuwe prijs.

Je kunt aan deze wedstrijd deelnemen tot 23:59 uur op 18 januari 2013. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Succes!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s