Fijne kerstdagen!

Geplaatst op: 25 december 2012 door Redactie in Verhalen

Merry Christmas!

Amper op adem gekomen van de niet uitgekomen apocalyps van de Maya’s, hebben we ons gelukkig kunnen voorbereiden op wat leukere taferelen. Kerst en oud & nieuw zijn nagenoeg de beste afsluiters van het jaar en bieden voor velen onder ons een ware deken van rust. Een welkome afwisseling na alle chaos en stress van de afgelopen maanden. De wereld is stil en komt zoetjes aan bij van alle gebeurtenissen die zich in het afgelopen jaar hebben voorgedaan.

De perfecte tijd dus om je consoles flink af te stoffen en heerlijk onderuitgezakt op de bank of in bed los te gaan in jouw favoriete spelwereld. Van Skyrim tot Dark Souls. Van Forza Motorsport 4 tot F1 2011. Van Battlefield 3 tot Call of Duty: Black Ops II. En vergeet natuurlijk de beste indietitels niet! Doe eens lekker gek, want die tijd heb je nu. Hopelijk dan, want er zijn altijd uitzonderingen helaas.

Voor ons was het een memorabel, doch uitdagend jaar. Een jaar vol obstakels, maar ook een die bulkte van de mogelijkheden. We zijn flink gaan experimenteren met nieuwe artikelen en nieuwe systemen die hopelijk goed hebben uitgepakt. Vandaar ook het woord ‘experiment’. Maar vooral in het nieuwe jaar staan er een aantal hele interessante ontwikkelingen voor de site in de planning waar we erg enthousiast over zijn.

Een tipje van de sluier? Nou, vooruit. Een drukke bezigheid achter de schermen is de totstandkoming van een nieuwe websiteversie van Gamegasm. Tot dusver ziet die er erg strak uit en biedt ook nog eens aanzienlijk meer mogelijkheden voor ons om mee te werken. Maar ook voor jou. We kunnen eigenlijk niet wachten om meer te laten zien, maar geduld is een schone zaak. Een halfbakken product, daar zit natuurlijk niemand op te wachten.

Genoeg gebazeld. Tijd om te feesten alsof de wereld ermee op zou houden! Oh wacht..

Een hele fijne kerst toegewenst!

Alle enthousiaste (co-)bloggers van Gamegasm

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s