Lekker met blokken spelen voor nieuwe World of Warcraft wedstrijd

Geplaatst op: 18 november 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Nu Guild Wars 2 uitgekomen is, zouden we bijna vergeten dat World of Warcraft ook nog bestaat. En dan is er al wel eens een herinnering nodig en dat is precies wat Blizzard doet. De ontwikkelaar lanceert namelijk een wedstrijd waarin je spullen kunt winnen waar andere spelers bijna voor zouden moorden. Gelukkig is dat helemaal niet wat Blizzard van ons verwacht, dus stop je zwaard maar weer in de kast en open die lade vol met ‘Mega Bloks’. Inderdaad, deze keer moet je bouwen om de eindstreep te kunnen halen. Dus aan de slag!

Natuurlijk neemt zo’n constructie wat tijd in beslag en dus krijg je tijd tot 10 december om je blokken in elkaar te steken, terug uiteen te halen en van plaats te veranderen, zodat jij Blizzard en de community mogelijk de mooiste constructie ooit kan laten zien. Om deel te nemen aan de wedstrijd moet je een foto nemen van jouw kunstwerk en deze inzenden via Facebook. Je moet dan simpelweg jouw naam, de naam van jou creatie en dan ook nog eens de naam van het pakket waaruit je de blokken gehaald hebt invoeren en dan maar wachten. Vergeet natuurlijk je foto er niet bij te voegen. Er is wel één obstakel, je moet namelijk de officiële World of Warcraft Mega Bloks gebruiken. Andere vormen worden helaas niet geaccepteerd. Dikke pech dus voor liefhebbers van LEGO en Playmobil.

Maar wat kun je dan precies winnen? Er zijn eigenlijk drie pakketten te winnen, maar in totaal kunnen er maar 16 gelukkigen hun prijs in ontvangst nemen. De eerste en tevens grootste prijs kan maar door één persoon gewonnen worden en ik zie wel waarom als ik kijk naar de inhoud. Deze doos bevat gewoon een natte droom.

  • Alle vijf de Collector’s Editions van het spel en elke uitbreiding die tot nu toe al uitgegeven is. Bovendien kun je ervoor kiezen om de doos te laten signeren door het team.
  • De Winter 2012 Mega Bloks collectie zodat je nog meer kan bouwen!
  • Een exclusief Mega Bloks-figuurtje van Jade Chen Stormstout
  • Twee codes: één voor de mount ‘Spectral Tiger’ en nog eentje voor de pet: ‘Spectral Kitten’ (Alhoewel het natuurlijk niet de bedoeling is om deze te verkopen wil ik toch even mededelen dat deze mount voor $1000 gaat op eBay)
  • Een volledig jaarabonnement op World of Warcraft
  • Een replica van de ‘Doomhammer’
  • Een ‘Steelseries’ muis in World of Warcraft-thema met bijhorende stand
  • World of Warcraft Monopoly Collector’s Edition
  • Een hardcover editie van de Mists of Pandaria strip
  • Twee knuffels met bijhorende code.

Inderdaad, een hele boterham! De twee andere prijzen zijn ongeveer hetzelfde, maar dan natuurlijk wat meer gelimiteerd. Kriebelt het al bij jou? Helaas moet ik toegeven dat ik geen blokken heb thuis en ik dus niet kan bouwen, maar dat vergroot natuurlijk de kans voor jou. Ik laat anderen ook graag winnen. Wil je zelf meedoen, klik dan snel hier voor alle info.

In ander nieuws: recentelijk heeft een fervent World of Warcraft-speler de level cap bereikt zonder ook maar één monster naar de zevende hemel te sturen. Dat deed hij door eindeloos de wereld te ontdekken en zijn professions  te trainen. Wat een uithoudingsvermogen. Zou jij het kunnen? Deze uitdaging staat namelijk gelijk aan vele honderden uren extra speeltijd. Want ja, die bloeddorstige monsters uit Azeroth, Outland, Northrend en Pandaria zullen echt niet wijken voor jouw pacifistische gedrag. Respect.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s