Super Mario 64 nu twee keer zo briljant dankzij co-op mod

Geplaatst op: 29 oktober 2012 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , , , , ,

Super Mario 64 beschouw ik als één van de beste platformgames aller tijden. Nintendo’s pareltje op de Nintendo 64 spelcomputer bevat werkelijk talloze levels die volgepropt zaten met heerlijke gevaren in de vorm van puzzels en dodelijke monsters. Toch kon eenzaamheid soms de boventoon voeren. Want ja, Super Mario 64 kon enkel worden gespeeld met één controller. Tot nu dan.

Een PC-mod voor de game zorgt er namelijk voor dat Super Mario 64 zijn deuren opengooit voor een tweede speler. Kun je het je voorstellen? Samen dat ene obstakel trotseren, zij aan zij alle baasgevechten overwinnen en hand in hand sneuvelen in de strijd. Het is nu allemaal mogelijk met deze, door fans gemaakte mod voor de PC-versie van SM64.

Leuk detail is dat deze coöperatieve modus niet alleen maar offline te spelen is, maar ook via het internet. Hoef je ook geen ruzie meer te maken wie welke knoppen mag gebruiken op het toetsenbord. Scheelt ook weer in de hygiëne moeten we maar denken; heel belangrijk natuurlijk.

De coöperatieve mod is geheel gratis en dus voor iedereen te downloaden. Is de nostalgie er zo diep bij jou ingegraven dat je nou geen idee hebt wat je hiervan nou moet verwachten? Geen nood, want hieronder kun je een filmpje aanschouwen die alle ins- en outs van de nieuwe mod naar voren brengen.

Als je toch gaat sleutelen aan oude klassiekers, doe het dan op deze manier. Kudos!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s