Assassin’s Creed III opent de jacht

Geplaatst op: 7 mei 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws

Sluipgame Assassin’s Creed III is in aantocht en we zullen het weten ook. Opvallend, aangezien de hoofdpersoon alles liever zo geruisloos laat verlopen. Op het gebied van de marketing van de franchise, laat ontwikkelaar Ubisoft echter geen speld ongevallen. Zo ook nu, want de uitgever heeft weer een nieuwe trailer vrijgegeven, waarin de ijzingwekkend harde toon van de game nog maar eens extra sterk wordt benadrukt.

In de trailer zien we een Engelsman heel bang weglopen, terwijl zijn collega wordt opgevreten door wolven. In zijn haast vergeet de arme man zijn hoed, maar daar geeft Connor (het hoofdpersonage) geen moer om. Koelbloedige moordenaar als hij is springt hij van boom tot boom, net zoals een wild dier dat zijn prooi in het nauw drijft. Van schrik (of van wanhoop) valt de man op de grond, een misstap die hem kostelijk oploopt. Connor is namelijk in een flits bij hem, zijn boog gespannen.

Terwijl de man terug wegloopt, schiet hij zijn pijl af en, ik moet het toegeven, het is een goed gemikt schot. Trouwens… raakt Connor die man niet verdacht dicht bij de knie? Skyrim, anyone? Met zijn laatste krachten probeert de man te ontsnappen, maar Connor loopt op hem af met mes en bijl in de hand en… daar stopt het. Het is duidelijk dat Ubisoft ons nieuwsgierig wil maken (en dat lukt ook). Als jij, net zoals ik, het vervolg wil zien dan kan je naar de site van Ubisoft gaan en daar iets posten. Als ze het minimum aantal posts, tweets en shares hebben, dat op 1 776 000 ligt, dan lanceren ze een echte gameplay-trailer. Ik kan echt niet wachten tot we gameplay zien want het lijkt me vreselijk interessant om in die tijdsperiode en omgeving een assassijn te spelen.

De site kan je hier vinden, al lijkt die op het moment overbelast te zijn waardoor je enkele een wit scherm krijgt. Kijk dus zeker nog eens later terug!

Moest je het spel al willen pre-orderen, dan kan dat hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s