Roep een ‘shout’ naar je TV met Skyrim

Geplaatst op: 1 mei 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws

Wie heeft er nooit eens zin gehad om in het echte leven een shout te roepen. Zeker als je voor een vijand staat die je al verscheidene keren te slim af geweest is en je zo gefrustreerd bent dat je wilt vloeken. Soms doe ik dat dan ook en wordt mijn geest weer helemaal helder, klaar om terug op actie over te gaan. Wat een “Fus ro dah” al niet kan doen.

Maar natuurlijk heeft dit nooit effect aangezien het spel die ‘shout’ niet registreerd. Voor Xbox-spelers komt de oplossing, want sinds vandaag is het mogelijk om met Kinect shouts te roepen, pijlen af te schieten en te vechten. Of  wat dacht je van jouw volgers te commanderen en met een simpele ‘follow’ ze je te laten volgen. Ook een wapen klaar houden is mogelijk en alle menu’s openen is ook geen probleem. Dit is wel heel veel informatie die onmogelijk is om direct te onthouden en daar om heeft Bethesda een mooie PDF samengesteld die alle functie’s toont met hun gebruikswijze. Die PDF kun je hier openen: klik.

Volgens mij creëert Bethesda hiermee een volledige nieuwe wereld en lijkt alles in het spel zoveel echter. Al lijk je voor de buren natuurlijk wel een beetje marginaal als ze je heel de tijd met je armen in de lucht zien slaan en ondertussen als een gek ‘Fus Ro Dah’ schreeuwt.

Volgens mij speelt Bethesda dit heel slim. Ondertussen heeft iedereen toch al zeker de grote lijnen van Skyrim gezien en zijn ze het spel al wat beu aan het worden. Door deze extra feature komt er nog een pak spelplezier bij en zeker als je weet dat er nog extra DLC aan zit te komen, zoals je hier kunt lezen: klik!

Oh god, vliegt er weer een draak voorbij m’n raam. Ik zal jullie dus even verlaten, maar wees gerust. Ook ik breng weer wat meer informatie mee omtrent Skyrim en zijn draken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s