Max Payne 3 TV spot gelanceerd en systeemeisen bekendgemaakt

Geplaatst op: 24 april 2012 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , ,

Op 18 mei is het dan eindelijk zover: dan belandt Max Payne 3 in de schappen van jouw plaatselijke gamewinkel. Het heeft bijna een decennium mogen duren voordat we een nieuwe Max Payne konden verwachten, maar de tijd is bijna rijp. Ter voorbereiding laat ontwikkelaar Rockstar alvast de systeemeisen van de game weten. Verder is er ook een TV commercial gelanceerd, die zo moddervet is dat je hem gezien moet hebben! Dus scroll snel naar beneden om die play knop in te drukken. Wel nadat je door de systeemeisen hebt rondgeneusd natuurlijk.

Max Payne 3 zal volgende maand op 18 mei uitkomen op PC, Xbox 360 en de PlayStation 3. De minimale PC eisen op Max Payne 3 werden afgelopen week bekend gemaakt door Rockstar. Zal de game op lage specs draaien, of heb je een monster van een kast nodig? Ik laat je niet langer in spanning, de systeemeisen luiden als volgt:

  • Operating System: Windows 7 32/64 Service Pack 1, Windows Vista 32/64 Service Pack 2, Windows XP 32/64 Service Pack 3
  • Processor: Intel Dual Core 2.4 GHZ – i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ / AMD Dual Core 2.6 GHZ – FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
  • RAM: 2GB – 16GB
  • Video Card: NVIDIA 8600 GT 512MB VRAM – NVIDIA GeForce GTX 680 2GB VRAM / Radeon HD 3400 512MB VRAM – Radeon HD 7970 3GB VRAM
  • Sound Card: 100% Direct X 9.0 compatible – Direct X 9.0 compatible supporting Dolby Digital Live
  • HDD Space: 35 GB
  • DVD Drive

Je moet dus een aardig systeem hebben staan wil je Max Payne 3 een beetje fijn kunnen draaien. Kan jouw kast dit aan of ga je toch maar voor de console versie om vernieuwing van een eventuele nieuwe video kaart te voorkomen? Ik laat je daar nog even over nadenken terwijl ik je alvast lekker maak met de hieronder geplaatste TV commercial. Want na het zien van de trailer is één ding duidelijk: je wilt dit spelen. Zo snel mogelijk. Op de PC of op de console, dat is aan jou. Maar een beetje actieliefhebber wil hier ongetwijfeld zo snel mogelijk mee aan de slag. Alvast welkom terug in de game, Max. We hebben je gemist.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s