Microsoft en Sony maken conferentie tijden E3 2012 bekend

Geplaatst op: 17 april 2012 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , ,

Het begint steeds dichterbij te komen, de E3 van 2012 alweer. Ik heb er veel zin in en blijkbaar de organisatoren ook. Zo is de volgorde van de persconferenties bekend gemaakt. Benieuwd in welke volgorde de grote bedrijven opkomen om jouw nachtrust eens flink te verstoren? Dat kan je hieronder haarfijn bekijken.

De aftrap wordt dit jaar verzorgd door Microsoft. Vorig jaar kwam Microsoft met een persconferentie die veel te veel Kinect bevatte en ik ben benieuwd of dit jaar het Kinect gehalte wat minder is. Vorig jaar deed Microsoft natuurlijk het een en ander flink goed, met games als Mass Effect 3 en Fable: The Journey. En natuurlijk die demo van Modern Warfare 3 die als een bom insloeg. Dit jaar mag Microsoft zijn plannen wederom als eerste bekend gaan maken aan de wereld, en wel op 4 juni om 10:00 PDT wat gelijk staat aan 18:00 in Engeland.

Hierna mag Sony met zijn ideeën opkomen. Om 18:00 PST wat weer gelijk staat aan twee uur ’s nachts in Engeland, dat word een latertje dus. Vorig jaar was de spraakmakende conferentie van Sony onder druk wegens de downtime van PlayStation Network. Hierna herpakte ze zich met de aankondiging van de PlayStation Vita. Het was al om al dus een prima conferentie, benieuwd wat ze dit jaar dus gaan doen.

Over de conferentie tijden van Nintendo en EA is nog niets bekend. Dit zal een kwestie van tijd zijn voordat ook deze data en tijden bekend worden. Houd de site dus in de gaten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s