UPDATE: De Grote 48 uur Gamegasm-show!

Geplaatst op: 4 april 2012 door Arkadi De Proft in Geen categorie

Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen, de show kan beginnen! Het lijkt wel een intro voor een kinderprogramma op de TV, maar niets is minder waar. Wat je zal zien is een bikkelharde strijd tegen een resem van dingen. Als eerste al tegen de slaap, want 48 uur is niet niks. Maar ook tegen virtuele vijanden, al dan niet bestuurd door een computer. Ook tegen de verveling voeren we oorlog, al zorgen wij daar wel voor. Jullie moeten gewoon achteruit leunen en genieten van de (mis)avonturen van mijzelf en Jarno Slabbaert, een vriend. Kortom, het worden twee onvergetelijke dagen vol humor,  games en plezier. Welkom bij de grote 48 uur Gamegasm-show!

Het plan is eigenlijk om 48 uur aan een stuk games te livestreamen. Dit varieert van Battlefield 3 tot Aion en zelfs Terraria. Kortom, een zeer uitgebreid aanbod. Bovendien houden we heel de tijd contact met elkaar en praten we alles mooi vol, waardoor je je nooit zal vervelen! (Tenminste, wanneer we niet aan het eten zijn want dat moet natuurlijk ook gebeuren.) En stel nu voor dat er toch ooit eens een moment komt dat we stilvallen of dat er iets overgezet moet worden van bestanden dan fleuren we het op met een beetje muziek. Kortom, er is geen reden om niet even mee te kijken naar dit gebeuren en er is tijd zat!  We houden niet echt van verplichtingen dus hebben we geen strak schema en is het niet bepaald in welke volgorde we welk spel gaan spelen. Wat ik je wel kan meedelen is dat we ongeveer rond deze tijdstippen telkens een kort pauze inlassen om te eten. Dat zal telkens ongeveer tussen 8.00 en 8.30 zijn, 12.00 en 12.30 uur en dan ook nog eens om 18.00 en 18.30 uur.

De link zal hier verschijnen op het moment dat we beginnen. Dit zal om 21.00 uur zijn. Tevens zal je hieronder het logboek vinden van de twee dagen zodat er een mooi overzicht is van het reilen en zeilen bij de Gamegasm-crew.

18.37: De eerste PC staat al klaar en is zich aan het voorbereiden op twee dagen non-stop te draaien. Dat geld ook voor zijn gebruiker. Straks nog even naar de winkel een voorraad eten opslaan om de nacht door te komen en dan kunnen we er straks aan beginnen. Spannend!

20.49 De stream gaat bijna beginnen. Nog 11 minuten te gaan en we kunnen van start gaan. Waarschijnlijk eerst Battlefield 3.

We zetten al een link naar de stream zodat je rustig kunt praten met elkaar en kunt opwarmen.
KLIK

UPDATE: Sommige kijkers onder ons zullen wel gemerkt hebben dat onze vermoedelijke korte pauze veel langer is uitgelopen dan verwacht en we uiteindelijk moesten stoppen. Dit kwam door enkele technische problemen zoals de computer die net iets te slecht overweg kon met het streamen, apparatuur die kapot ging en games die gewoon niet werkten. Is dit dan allemaal voor niets geweest? Nee hoor, we hebben nu geleerd dat we best al eens goed voorbereiden om te kijken of alles wel degelijk werkt en dat we misschien wat minder hooi op het vork moeten nemen en gewoon een avond streamen om mee te beginnen. We zullen dit zeker nog eens doen maar dan hopelijk zonder problemen. We’ll keep you posted as soon as possible!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s