Battlefield 3 patch lanceert morgen

Geplaatst op: 28 maart 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , ,

PlayStation 3 gebruikers konden gisteren al genieten van de verbeteringen die DICE aanbracht met hun patch, maar PC en Xbox 360-spelers konden het enkel doen met het bericht dat zij die patch later zouden krijgen. Daar komt nu verandering in. Tenminste, voor de PC spelers want de Xbox 360 spelers moeten nog langer wachten.

De PC spelers kunnen de patch downloaden vanaf morgen. Wat de patch precies doet kan je lezen in de update logs, maar al zeker worden basis verbetering doorgevoerd zoals het balanceren van wapens, veranderingen aan gameplay en dan specifiek voor de PC-spelers, het verbeteren van de servers en de commorose (een in-game menu om bepaalde kreten naar mede-strijders te roepen). Wat dan wel verbazend is is de omvang van de patch, namelijk 1 Gigabyte. Dit is tamelijk groot als je weet dat het niets toevoegt, maar enkel dingen verandert die al in het spel zaten. Of er moet natuurlijk geheime content inzitten.  Het is nog niet bekend wanneer de Xbox-spelers ook gretig deze patch kunnen binnenhalen en we kunnen enkel maar een troostend ‘binnenkort’ meegeven.

Advertenties
reacties
  1. Damian schreef:

    Waar kan je de patch downloaden?

    • Arkadi De Proft schreef:

      Als je op PC speelt dan eal Battlelog een melding geven en kan e het downloaden via Origin. Als je op console speelt dan zou de patch moeten downloaden als je het spel opstart, enkel op Xbox zit er nog ren onbepaalde vertraging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s