Guild Wars 2 krijgt verschillende edities

Geplaatst op: 22 maart 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , ,

Velen onder ons zitten de release van Guild Wars 2 angstvallig af te wachten. Sommigen zitten zelfs op een code te wachten die hen toegang zou geven tot de beta, gewoon omdat de drang zo groot is om naar Tyria terug te keren en het gespuis dat er de vlaktes verkent een kopje kleiner te maken. De echte die-hard veteranen kunnen hun plaats al verzekeren door een pre-order te plaatsen zodat je zeker bent van je ticket naar Tyria. Hier zijn natuurlijk wel enkele leuke voordelen aan verbonden!

De game zal beschikbaar zijn om te pre-orderen vanaf 10 april en we krijgen maar liefst drie verschillende edities voor onze neus geschoven. Zo is er de Standard, een gewone editie met enkel de game en een paar bonussen, de Digital Deluxe,  een versie van de game die je krijgt als je iets meer betaald en natuurlijk de felbegeerde Collector’s Edition. Als je zo’n pre-purchase -waarbij je direct de volle pot betaald- plaatst krijg je toegang to alle Béta weekends, mag je drie dagen vroeger dan de normale releasedatum Tyria verkennen en krijg je een band die je vaardigheden een duwtje in de rug geeft. Indien je echter gewoon pre-ordered -dus zonder op voorhand te betalen- krijg je een kleine 24 uur voorsprong. In de Digital Deluxe Edition zit wel wat meer dan bovengenoemde. Zo krijg je een mooie wolf als partner in het gevecht en een kleine Rytlock die je overal volgt. Ook krijg je een Golem Banker zodat je waar ter wereld dan ook je bank beschikbaar is, al zou deze maar 5 dagen geldig zijn. Ook krijg je twee verschillende voorwerpen die enerzijds de Glory voor je personage omhoog helpen en anderzijds de Influence voor je guild in de hoogte laat schieten. Dat voor een 75 euro.

Maar waar het ons natuurlijk allemaal om te doen is, is de Collector’s Edition. Deze bevat natuurlijk al het bovengenoemde maar komt ook nog eens met een 25 cm hoog beeldje van een Rytlock, een making-of boek dat 112 pagina’s telt, een speciaal gemaakt kunst frame, 5 kaarten met beeldschone tekeningen op en de volledige soundtrack van Guild Wars 2. En dat voor de prijs van ongeveer 155 euro. We geven toe, het is duur maar wie van ons wilt er nu niet zo’n mooi beeldje op z’n kast? Bovendien moeten we er natuurlijk rekening mee houden dat dit spel volledig gratis zal zijn zonder enige vorm van abonnement. Daartegenover zal je wel cosmetische voorwerpen kunnen kopen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s