Medal of Honor trapt af met explosieve debut trailer

Geplaatst op: 7 maart 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , ,

De allernieuwste Medal of Honor, die de naam Warfighter met zich meedraagt, trapt af met een zeer explosieve trailer. We zien direct dat deze nog eens in de voetstappen treed van diens concurrenten en kiest voor de moderne tijd als setting. Veel explosies, krachtige geweerschoten en vervaarlijke omgevingen moeten ons overtuigen om dit jaar toch maar voor dit spel te gaan.

We komen al direct te weten dat het verhaal zich weer in het Midden Oosten afspeelt en dat de problemen zich daar maar blijven opstapelen. Ook zien we enkele heldhaftige soldaten – waarvan er één verdacht veel op Captain Price uit Call of Duty lijkt- langzaam en stil sluipen naar waar de vijand normaal zou moeten zitten. Dan zien we ook nog een paar korte stukjes video die recht uit de game lijken te komen en die dan ook nog verdacht veel op Battlefield 3 lijken. Maar eigenlijk is dit helemaal niet verrassend aangezien Medal of Honor de Frostbite-engine zal gebruiken, die welbekend is van Battlefield 3.

Wat misschien wel als een verrassing zal overkomen is dat deze game ook op de Wii U zal verschijnen. Alleen rest hier nog de vraag of die wel op dezelfde datum als de PS3, Xbox 360 of PC versie in de winkelrekken zal liggen. Al zal dit waarschijnlijk niet zijn, want de Wii U staat later gepland dan 23 oktober 2012, de dag dat deze game doelt op een explosieve verkoop.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s