Assassin’s Creed III trapt af met likkebaardende trailer

Geplaatst op: 5 maart 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , ,

Het moest ervan komen: de komst van het officiële derde deel in de Assassin’s Creed franchise. Stukje bij beetje wordt er meer over deze nieuwe ambitieuze titel losgelaten. Na de verscheidene screenshots en artwork die gelekt waren van Assasin’s Creed III, is er nu ook een trailer op ons afgeschoten. En dat kan je wel redelijk letterlijk nemen want we komen verschillende interessante dingen te weten waaronder de nieuwe wapens. Maar dat is echter niet alles want ook enkele omgevingen worden voor onze ogen tevoorschijn getoverd.

Als eerste komen we al te weten dat het spel zich rond 1777 zal afspelen. Wie zien ook direct het hoofdpersonage – Connor – met een bijl zwaaien, wachtend op een troep Engelse soldaten. Dan zien we een flashforward waar de vijanden al dood op de grond liggen terwijl er wolven gulzig van de lichamen aan het eten zijn. Wilt dit zeggen dat er nu ook echt dieren in de game zitten en dat we kunnen jagen? Dat zou alvast een mooie toevoeging zijn, zolang deze niet de bovenhand krijgt. We zien dan ook nog verschillende vecht scenes, waarin een paar handige technieken van de sluipmoordenaar worden getoond en eveneens een geweer bevestigd wordt.

Dan zien we Connor klimmen op de bomen om ze als verhoogde weg te gebruiken. Dit bevestigt nog eens het gerucht dat klimmen in bomen mogelijk zou zijn. De snelheid waarmee hij dit hier echter doet is nog bijna even snel als hij op de grond loopt, waardoor de bomen wel eens een belangrijk aspect kunnen worden. Uiteindelijk zien we hem nog op een berg te staan kijken naar twee legers die klaar staan om elkaar de pan in te hakken, wat weer eens kan betekenen dat we in een heuse oorlog zullen meevechten.

Alhoewel deze video veel raadsels heeft opgelost heeft het er ook minstens evenveel gemaakt en wordt het dus spannend afwachten naar de uiteindelijke versie. 21 oktober 2012, de geplande releasedatum van Assassin’s Creed III, kan wat mij betreft niet snel genoeg komen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s