Eerste screens en artwork Assassin’s Creed III gelekt?

Geplaatst op: 2 maart 2012 door Suzanne de Jong in Nieuws

Na Assassin’s Creed, deel 2, Brotherhood en Revelations, is daar het vervolg: Assassin’s Creed III. De vele fans die de serie voor zich gewonnen heeft zullen dit nieuws (wat al wel langer de ronde deed) met open armen ontvangen hebben. Maar nu er artwork en screenshots gelekt zijn is het plaatje helemaal compleet. De derde Assassin’s game zal zich naar waarschijnlijkheid afspelen in Amerika tussen de jaren 1753 en 1783, tijdens de Amerikaanse burgeroorlog. Een interessante keuze is van de ontwikkelaar, maar als het goed wordt uitgewerkt, zal het een geweldige game kunnen worden. Maar er is meer gelekte info, die ik je niet mag onthouden. Lees snel verder.

De nieuwe hoofdrolspeler zou volgens de gelekte info half Brits, en half Mohawk zijn. Zijn naam? Connor. Connor de meester moordenaar. Hmm, niet gek. Zijn Native Amerikaanse naam luidt Ratohnhake, wat je uitspreekt als ‘Ra-doon-ha-gay-doo’. Een naam om ongetwijfeld te onthouden.

Tijdens het spelen zul je verschillende historische gebouwen uit de oudheid moeten beklimmen in New York City en Washington. Ubisoft zet hoog in met een wereld die zo’n anderhalf keer groter zou moeten zijn dan de spelwereld in Brotherhood. Ook zal de gebruikte engine uit de voorgaande games een significante opwaardering genieten. Het resultaat leidt ertoe dat er een paar duizend personages tegelijkertijd op het beeldscherm getoverd kunnen worden, wat bij zou kunnen dragen aan grootschalige gevechten tussen verschillende legers.

Aanstaande maandag komt er een hoop nieuwe informatie vrij wat betreft Assassin’s Creed III. Het zal mij benieuwen of het merendeel van die info in dit artikel staat. Er wordt gespeculeerd over een release in oktober maar of het bedrijf dit gaat halen, moeten ik nog zien. Wel kan ik je alvast verheerlijken met maar liefst dertien prachtige screenshots afkomstig uit de game. Een indianen-sluipmoordenaar…Wat mij betreft kan deel drie in de reeks niet snel genoeg komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s