Skyrim DLC zal meer als een expansiepakket aanvoelen

Geplaatst op: 17 februari 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , ,

We hoorden al eerder van Bethesda dat ze al zeker waren van het uitbrengen van downloadable content voor hun roleplaying game ‘Skyrim’, de laatste telg in de ‘The Elder Scrolls’ serie. Maar nu blijkt dat Bethesda eigenlijk wel heel groot denkt en ze het systeem van Fallout 3 niet willen herhalen. Zo vinden ze dat het pad dat ze bewandeld hebben met Fallout 3 een zeer gevaarlijk en agressief pad was en ze nu meer tijd willen spenderen en zo een groter totaalpakket willen uitgeven.

Dat wil natuurlijk ook zeggen dat we waarschijnlijk minder pakketten mogen verwachtten dan er vrijgegeven waren voor Fallout 3. Waarschijnlijk krijgen we terug een systeem zoals met Oblivion waarbij er maar twee echte expansies werden vrijgegeven maar die dan wel direct een heuse verhaallijn en een nieuwe wereld toevoegden. Maar dit wil echter niet zeggen dat ze minder gaan werken aan hun game, integendeel. Ze gaan naast de expansies die geld kosten ook kleine gratis stukken content afvuren, zoals het onlangs vrijgegeven ‘high-res pack’. Ze zijn nu nog wat aan het zoeken wat ze zoal kunnen toevoegen om de game nog beter te maken.

Maar er zijn natuurlijk ook nog mensen onder ons die helemaal niet open staan voor de zogenaamde expansies en DLC en ook voor die mensen heeft Bethesda iets in petto. Zo waren ze het er al vanaf het begin over eens dat ze deze game veel langer en beter wouden ondersteunen met verschillende updates elke maand. Bovendien wouden ze de creatieve geest van de mensen de vrije loop laten en wouden ze de modding-community een duwtje in de rug geven wat ze ook gedaan hebben met het onlangs vrijgegeven ‘Skyrim Creation Kit’.

Er zijn nog geen echte plannen noch een release-datum voor de DLC en het team zit nog maar in de begin-fase, maar we mogen er zeker van zijn dat het eraan zit te komen. Fus ro dah!

Advertenties
reacties
  1. Ertheadius schreef:

    Zolang de DLC maar richting Shivering Isles gaat, ben ik een blij blij man.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s