Bethesda brainstormt in video over mogelijke Skyrim uitbreidingen

Geplaatst op: 11 februari 2012 door Erik Dekker in Nieuws, Verhalen
Tags:, , ,

The Elder Scrolls V: Skyrim staat garant voor vele honderden uren speelplezier. Talloze kerkers met monsters en verborgen schatten staan centraal en vergeet natuurlijk die dekselse draken niet. Maar iedere game kent een eind en hedendaagse titels ontkomen niet meer aan uitbreidingen. Gelukkig komt Bethesda hierover met een antwoord.

De Creation Kit voor de PC-versie van Skyrim is onlangs gelanceerd, waarmee er vele kwalitatief hoogstaande mods kunnen worden gemaakt door de community. Tof. Maar console bezitters hebben hier helaas maar weinig aan. Daarom hebben zij extra veel aan de uitbreidingen die Bethesda zelf gaat uitbrengen. De ontwikkelaar gaf aan de medewerkers een week om met toffe plannen te komen voor mogelijke DLC’s. Daarnaast moesten deze ideeën in dat tijdsbestek worden toegevoegd in de game. Maar welke DLC blauwdrukken zijn er door de hoofden bij Bethesda heengegaan? Het antwoord kun je vinden in een video hieronder.

Ik verklap je alvast dat dragon mounts, speren, zelfgemaakte huizen en uitgebreidere mogelijkheden voor weerwolven en vampieren uitgebreid worden laten zien. Oh en de komst van een gi-gan-ti-sche Mud Crab. Pak alvast maar een schone onderbroek uit de klerenkast, want dat beest wil je niet tegenkomen.

Of deze plannen daadwerkelijk zullen worden uitgewerkt in de game, dat durf ik nu nog niet te zeggen. Maar dat er plannen op tafel liggen voor onvergetelijke toevoegingen, dat moge duidelijk zijn. God, ik wil ook op draken kunnen vliegen..Kom op Bethesda, make it happen!

Advertenties
reacties
  1. Ertheadius schreef:

    JAAA, speren! Terug uit Morrowind! Woo, kan niet wachten! Oh en huizen zelf maken op iedere plek van Skyrim zelf? BRING IT BETHESDA!

  2. Frank schreef:

    betr kan je ook weer terug naar cyrodil, de imperial city bijv. in skyrim graphics…WOW en rijdend vechten met epic mounts, geweldig! en al die andere dingen… ongelooflijk het zou toch wat zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s