Terraria gaat goud

Geplaatst op: 28 januari 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , , , ,

De welbekende 2D-RPG game Terraria is één van de best verkopende indie-games op Steam. Ondertussen zijn er al meer dan 1 miljoen mensen verslaafd aan deze leuke game die je helemaal alleen of met je vrienden kan spelen. Blijkbaar vindt Re-Logic dit nog niet genoeg en daarom hebben ze een leuke verrassing in petto voor ons.

Volgens hen willen ze ook de gamers zonder een internet-verbinding steunen (maar zijn die er wel?) en zo hun doelpubliek vergroten. Zo zal Re-Logic deze game een retail-release geven, wat zoveel wil zeggen als dat je deze game ook in een winkel bij jou in de buurt zal vinden. Deze game (die overigens op een CD zal gedrukt zijn en dus niet met een downloadcode werkt) wordt vrijgegeven in de vorm van een speciale Collector’s Edition.

Deze game zal voor 23,80 euro over de toonbank gaan, wat toch een groot verschil is met de normale 9,99 euro op Steam. Maar je krijgt er dan ook een heleboel extra’s bij. Zo vind je in dit feestelijke pakket een poster, een sleutelhanger, ruilkaarten en een tot nu toe onbekend exclusief in-game item. Dit pakketje zou normaal gesproken op 16 maart in alle winkels liggen waar ze (degelijke) games verkopen.

Maar wat vind jij? Is deze vijftien euro extra dit hele pakket waard, of is dit gewoon een gimmick om meer winst te maken? En is het de moeite als je Terraria al hebt? Hoe sta jij tegenover dit soort praktijken? Schrijf een comment en laat je horen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s