Minecraft eerste Xbox 360 game die versneld updatesysteem hanteert

Geplaatst op: 22 januari 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , , ,

Elke Minecraft-speler is ondertussen al bekend met de regelmatige updates die Mojang doorvoert en dit lijkt dan ook de normaalste zaak ter wereld. Maar mensen die op de Xbox spelen weten dat updates soms lang op zich kunnen wachten doordat Microsoft er op toe ziet dat elke update grondig gecontroleerd wordt door Microsoft zelf en bij Minecraft updates zou dit dan ook zo zijn. Volgens 4J Studios, de studio die verantwoordelijk is voor de Minecraft port naar de Xbox 360 kan dit wel eens veranderen.

Paddy Burns, de chief technology officer van 4J Studios wist ons wat meer informatie te geven rond het update van de 360-versie.

“Microsoft weet dat het brengen van hetzelfde systeem van constante updates op de PC veel moeilijker gaat op de Xbox 360 omdat het elke keer volledig getest moet worden. Maar ze zijn het aan het overwegen om dit te veranderen en er is een kans dat wij de eersten zullen zij die dit mogen. Wat we natuurlijk niet mogen verwachtten is dat er evenveel updates als op de PC-versie worden doorgevoerd, want er zal altijd wel aan testen worden gedaan. Maar wat we wel proberen te bereiken is dat het testen veel sneller verloopt en we hopen dat we ongeveer elke twee maanden een update kunnen lanceren. We kijken er erg naar uit om het spel na de release te patchen en nieuwe toevoegingenvrij te geven.”

Wat we daarna ook nog te weten te krijgen is dat de versie die Minecraft bij de launch op de Xbox-360 versie meekrijgt 1.6.6 zal zijn, gelijkaardig aan de PC Beta. Zij zullen dus nog wat moeten wachten op alle functies die de PC al wel heeft al zal 4J Studios zijn best doen om dit zo snel mogelijk in te halen. Zal Minecraft een even groot succes worden op de Xbox als op de PC?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s