Fanatieke modder vervangt draken in Skyrim voor My Little Ponies

Geplaatst op: 19 januari 2012 door Erik Dekker in Nieuws

Jagen de bloeddorstige draken in The Elder Scrolls V: Skyrim je vaak de stuipen op het lijf? Goed nieuws, want een fanatieke modder heeft deze mythische wezens veranderd in de schattige aaibare My Little Ponies. Je leest het goed, My Little Ponies. Betekent dit dat Skyrim geen 18+ rating meer krijgt? Ik betwijfel het, maar deze man moet geprezen worden voor zijn creatieve geest!

Games in The Elder Scrolls franchise, staan erom bekend tot in den treure gemod te worden. Op de PC tenminste, want op de consoles worden mods tot op heden helaas nog tegengehouden. Zo kunnen de wateranimaties op de PC-versie van Skyrim via een mod worden verbeterd, of krijgt de sterrenhemel zo’n grote make-over, dat je spontaan stopt met spelen en stomverbaasd naar boven gaat kijken. Mods kunnen een game aanzienlijk mooier en beter maken, maar ook meer bizar. De My Little Pony mod is daar het levende bewijs van.

De modder, die onder de aparte naam ‘zdzichorowerzysta’ gaat, is verantwoordelijk voor deze opmerkelijke verandering in de wereld van Skyrim. Installeer je de mod, dan zal het uiterlijk van alle draken in de game worden vervangen door een My Little Pony, die duidelijk een hoger knuffelgehalte heeft dan de oorspronkelijke wezens uit Bethesda’s nieuwste creatie. Maar vergis je niet, ik raad je af om de My Little Ponies te tarten, want ze zijn net zo sterk als draken zelf. Schijn bedriegt dus, in dit geval.

Voor dit soort mods wil ik de PC-versie van de game graag nog eens spelen. Ik speel Skyrim nu zelf op de Xbox 360, dus ik moet het vooralsnog zonder mods doen. Geen groot probleem, maar mods rekken de speelduur van een game wel aanzienlijk uit. Ben je benieuwd naar de My Little Pony mod, check dan de video hieronder even, waar je de veranderingen zelf kunt aanschouwen. Ik waarschuw je alvast vriendelijk, had je vroeger veel met My Little Ponies, dan kan deze video je jeugd mogelijk verpesten. Misschien goed om even te weten.

Oh en als je niet van Skryllex muziek houdt, zet dan het geluid zo zacht mogelijk. Als dat bij jou het geval is, zet dan de muziek daaronder op. Zeg nou zelf, dat past toch veel beter?

Download de My Little Pony mod hier.

Wil je op de hoogte blijven van al onze posts? Volg of ‘Like’ ons dan op Facebook en Twitter!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s