Max Payne 3 krijgt nieuwe releasedatum

Geplaatst op: 17 januari 2012 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:,


De aankondiging van de langverwachte Max Payne game kwam al als een opluchting, maar nu zelfs de datum waarop hij in de rekken van de plaatselijke game winkel komt te liggen bekend gemaakt is staan de fans te springen van blijdschap. Max Payne 3 brengt volgens Rockstar, die verantwoordelijk is voor de game, weer het goede verhaal terug in de actie shooters. En ergens konden we deze release datum wel verwachten, voorgaande games zoals Red Dead Redemption en L.A. Noire kwamen ook rond die tijd uit. Benieuwd wanneer de game nou echt uitkomt?

Max Payne stond vooralsnog gepland voor een release in maart dit jaar. Ontwikkelaar Rockstar en uitgever Take-Two besloten echter om de game nog even uit te stellen maar mei. Dit allemaal om de ‘kwaliteit van de game te kunnen waarborgen’. Maar wanneer precies in mei? De PlayStation 3- en Xbox360-versie komen 18 mei uit. PC gamers moeten heel even wachten tot 1 juni. Uitgever Take-Two heeft veel vertrouwen in de game, het bedrijf zegt er zelf namelijk het volgende over:

“Max Payne 3 promises to be one of our most exciting releases to date, and we are confident that consumers will once again be amazed by Rockstar’s ability to take interactive entertainment to another level.”

Een wijze keuze, want ik zie liever een afgemaakte game dan dat desbetreffende titel eerder verschijnt en later nog beter gemaakt moet worden via patches. Kwaliteit is zeer belangrijk en dat is een vereiste bij Rockstar, gelukkig. Ik heb er in ieder geval al veel zin in!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s