Komt Dark Souls naar de PC?

Geplaatst op: 13 januari 2012 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , , , ,

Komt de gruwelijk moeilijke role-playing game Dark Souls naar de PC? Als het van de mensen die de petitie ondertekend hebben, waaronder mezelf, afhangt zeker en vast. In de afgelopen zeven dagen steeg het aantal mensen die getekend hebben voor de petitie van 7000 personen naar maar liefst 65.000! Dit verdiende dan ook de aandacht van Namco Bandai, de uitgever van Dark Souls.

Het is zover gekomen dat Namco Bandai overweegt om een PC versie te maken en met hoe de zaken er nu voor staan zal er een zeer grote kans zijn dat dit ook verwezenlijkt wordt.
“Man, jullie zijn geweldig!” schreef community manager Tony Shoupinou op het Namco Bandai forum. “Eerlijk gezegt verwachtte ik niet zo veel support. Mijn bazen kwamen me zelfs aanspreken over dit nadat het aantal personen explosief steeg over de hele wereld. Als jullie de aandacht van Namco Bandai wilden, dan hebben jullie die nu!”

Shoupinou moedigde de mensen daarna nog aan om dit te blijven steunen.”De toekomst is in jullie handen,” schreef hij, “en ik hoop dat jullie dit blijven steunen. Ik zal er zelf op toezien dat elke relevante persoon bij Namco Bandai Games op de hoogte is van dit project.”

Wie zelf ook wilt dat Dark Souls naar de PC gebracht wordt kan hier zijn stem toevoegen. Wie nog niet helemaal is overtuigd van de game, kan hier Erik’s lyrische review lezen, waarin hij zegt dat dit een van de beste spelervaringen is die hij tot nu toe heeft mogen beleven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s