De jaarlijkse Gamersdag 3FM Serious Request veiling weer van start gegaan

Geplaatst op: 18 december 2011 door Erik Dekker in Nieuws

De 3FM Serious Request actie is opgericht om het Nederlandse Rode Kruis te steunen. In deze actie gaat de crew van Radio 3FM zich een week lang bivakkeren in een glazen huis, zonder eten. Op die manier wil het team zoveel mogelijk geld inzamelen om het Nederlandse Rode Kruis te kunnen helpen. Onze vrienden van gameswebsite Gamersdag zullen 3FM bijstaan en komt met een veiling van goodies en games. Dit jaar zullen er meerdere exclusieve items beschikbaar komen waar je op kunt bieden. Uiteraard wel voor het goede doel. Lees snel verder om te kijken hoe je mee kunt doen.

Naast de mogelijkheid om te bieden op verschillende games en goodies, kun je ook jouw geld inzetten op een exclusief gesigneerde game van zanger Ben Saunders, die vorig jaar The Voice Of Holland had gewonnen. Of wat dacht je van een zelfgemaakt T-shirt door de cabaretier Arie Koomen? Het zijn items die verder niet voor zullen komen, dus mocht je op de veiling zo’n item winnen dan kun je je gelukkig prijzen met iets zeer exclusiefs. En de opbrengst gaat natuurlijk ook naar een goed doel!

Naast verschillende uitgevers uit de game-industrie, hebben enkele gebruikers ook items geplaatst waar je op kunt bieden.

Ben je geïnteresseerd, ga dan snel even naar de website van Gamersdag, om te kijken hoe je mee kunt doen met de veiling en zo het Nederlandse Rode Kruis te steunen. De veiling zal in ieder geval sluiten op 22 december aanstaande om 23:59:59 uur.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s