Benieuwd naar de nieuwe singleplayer DLC van Gears of War 3? Bekijk hier de eerste 15 minuten

Geplaatst op: 9 december 2011 door Erik Dekker in Nieuws

De singleplayer modus van de onlangs verschenen shooter Gears of War 3, staat garant voor tien tot vijftien uur heerlijk knalplezier. Ik heb de game in ieder geval met een snel kloppend hart doorlopen. Met zijn vieren welteverstaan, want dat brengt de spelbeleving naar een geheel nieuw niveau. Maar je zou bijna vergeten dat er ook nog downloadable content op de planning staat. Binnenkort komt de nieuwe uitbreiding genaamd ‘RAAM’s Shadow’ uit. Lees snel verder wat het inhoudt en bekijk meteen nieuwe gameplay beelden, vers van de pers.

In RAAM’s Shadow kruip je onder andere in de rol van General RAAM, een sleutelbaas uit de originele Gears of War. Dit leidt er dus toe dat deze uitbreiding zich afspeelt vóór de gebeurtenissen uit de originele game. Flashbacks kunnen soms verrassend geslaagd uitpakken en het biedt daarentegen genoeg ruimte voor originaliteit.

General RAAM stond erom bekend nauw samen te werken met de Kryll, vliegende monsters die jou in duizend stukken hakken als je iets te lang in de schaduw staat ’s nachts. Of je de Kryll ook aan je zijde krijgt in RAAM’s Shadow, dat durf ik niet te zeggen. Het zou echter een hele leuke toevoeging zijn, zo ja.

De nieuw verschenen gameplay beelden van RAAM’s Shadow, laten je de eerste vijftien minuten zien van deze uitbreiding. We zien General RAAM helaas nog niet als speelbaar personage, maar dat houdt de afwisseling erin zullen we maar zeggen. Gears of War’s eerste extra content die garant staat voor nieuwe singleplayer avonturen, duurt naar verluidt ongeveer drie uur, ongeveer een kwart van de singleplayer uit de game zelf dus.

Daarnaast kun je in RAAM’s Shadow ook zes nieuwe multiplayer skins vinden en kun je 250 nieuwe achievement punten behalen. De uitbreiding komt op 13 december volgende week uit en is te koop voor 1200 Microsoft Punten. Als je de Season Pass echter hebt aangeschaft, die 2400 punten kost, dan kun je RAAM’s Shadow gratis en voor niets in huis halen. Je hebt er dan immers al voor betaald, met korting welteverstaan.

Ikzelf kijk hier erg naar uit. De singleplayer campaign uit Gears 3 smaakte naar meer en ik hoop dat RAAM’s Shadow mij minstens zo zal weten te vermaken. Hopelijk kun je de DLC met drie anderen doorlopen, maar het lijkt me stug als ontwikkelaar Epic die toevoeging uit de game heeft gehaald. Still, fingers crossed!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s