Definitieve releasedatum Diablo III uitgelekt?

Geplaatst op: 6 december 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Al sinds 2000 moeten we ongeduldig wachten op een nieuw deel in de Diablo franchise. In deze games kruip je in de rol van een zelfgemaakt personage, die met unieke krachten vele duizenden vijanden afslacht. Wel voor een goed doel uiteraard, want je opereert in verschillende gebieden die vol zitten met gevaar. De beloning is echter groot, want de Diablo games staan bekend om de massa’s aan schatten die gevonden kunnen worden. Onder de gamers werden deze games geprezen door de succesformule, vandaar ook het ongeduld op nummer drie in de franchise. Na de aankondiging in 2008, hebben we constant moeten gissen naar informatie, maar mijn oren kregen van een betrouwbare bron onlangs een interessante releasedatum mee voor Blizzard’s opkomende dungeon crawler.

Een goede vriend van me kent iemand die werkt bij een bekende Nederlandse winkelketen die games verkoopt. Ik zeg er verder niet om welke winkel het gaat, maar neem maar van mij aan dat het een betrouwbare bron is. Hij zou een mail hebben gekregen van ontwikkelaar Blizzard waarin er werd gevraagd of de desbetreffende winkel het zag zitten om een nachtrelease te houden voor de game.

Die nachtrelease zou dan kunnen worden gehouden in de nacht van 11 op 12 januari volgend jaar. Dat is dus al over vijf weken. Als dat waar is, dan bevindt Diablo III zich al in een heel laat stadium, als de game dan nog niet goud is gegaan. Spring nog niet meteen van jouw stoel met tranen in jouw ogen van puur geluk, aangezien Blizzard het officieel nog moet aankondigen.

Blizzard krijgt zaterdag echter een prijs overhandigd, die zal worden gegeven aan de drie stichters van de ontwikkelaar, namelijk Mike Morhaime, Allen Adham en Frank Pearce. Op diezelfde dag zal dan ook de filmische intro van Diablo III worden getoond. Dat klinkt als het perfecte moment om dan ook meteen de definitieve releasedatum mee te geven. Pin me niet vast aan dit gerucht, maar fingers crossed dat ik gelijk krijg. Ik denk namelijk dat ik voor vele gamers spreek dat het een ware opluchting gaat zijn wanneer de volledige versie van de game eindelijk speelbaar zou zijn.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s