Geruchten over eerste DLC Modern Warfare 3

Geplaatst op: 28 november 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , ,

De game is nog maar net uit en er word nu al gespeculeerd over mogelijk nieuwe uitbreiding. Deze zullen en gaan er komen, dat moge duidelijk zijn als je naar de trend kijkt die de afgelopen maar Call of Duty games volgden. Maar dat er zo snel informatie zou lekken over de met zich extra meebrengende materiaal voor de game hadden we niet verwacht. Hoewel de huidige maps nog niet helemaal bekend zijn bij alle spelers, zijn we toch nieuwsgierig naar de uit te komen map packs.

Zo lekte er afgelopen weekend vijf paar namen die een intreden zullen doen in de Call of Duty wereld. Dan gaat het natuurlijk om de namen die de maps zullen dragen. Het gaat om vijf maps die de volgende namen zouden dragen: ‘Morning Wood’, ‘Concrete’, ‘Park’, ‘Italy’ en ‘Overwatch’. Of deze namen ook de werkelijke namen gaan worden van Modern Warfare’s eerste uitbreiding, is tot op heden nog onbekend. Want een naam als ‘Morning Wood’ is wel wat dubieus.

We zullen moeten wachten op nieuwe informatie over de DLC. Denk hierbij aan screenshots, release data en andere nieuwe informatie. Want over deze gelekte vijf namen, houdt Activision natuurlijk zijn mond stijf dicht. Houd vooral de site in de gaten als je nu al niet kunt wachten op de eerste map pack voor Modern Warfare 3. Want vroeg of laat gaat Activision de ideeën omtrent de DLC heus wel verklappen.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s