Special Edition van Max Payne 3 onthuld

Geplaatst op: 21 november 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , ,

Het heeft maar liefst meer dan acht jaar mogen duren voordat we een derde deel in de Max Payne franchise mochten verwachten, maar de eindbestemming is dan toch echt in zicht aan het komen. In maart volgend jaar mogen we allemaal met de game aan de slag. Genoeg reden om de fan te kunnen belonen met een optionele Special Edition, toch? Ik vind in ieder geval van wel. Kijk snel verder voor alle sappige details omtrent dit rijkelijk gevulde pakket.

In de Special Edition kun je vrij veel nieuwe extra’s verwachten. Met name exclusieve toevoegingen in de multiplayer modus van de game, waarover binnenkort ongetwijfeld meer verteld gaat worden.

  • 10” tall Collectible Max Payne Statue created in a collaboration between TriForce and Rockstar Games.
  • Series of game-inspired Original Still Life Art Prints that depict some of Max Payne’s inner demons and vices.
  • Copper and brass-plated iron, bullet-shaped Bullet Keychain featuring a screw-off back.
  • Classic Multiplayer Character Pack of eight playable multiplayer characters for Max Payne 3 Multiplayer, including fan favorites from the original Max Payne and Max Payne 2 like Max Payne from Max Payne 2, Mona Sax and Vladimir Lem.
  • Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack for Max Payne 3 Multiplayer that includes the Hammerhead Auto Shotgun, G9 Grenade Launcher and Molotov cocktail.
  • Max Payne 3 Official Soundtrack featuring the game’s instrumental score.

Deze Special Edition van Max Payne gaat in Amerika over de toonbank voor 99 dollar en hier in Europa voor 109,99 euro. Een redelijk groot prijsverschil, als je kijkt naar de koerswisseling van deze twee munteenheden. Of de prijs het voor jou zal rechtvaardigheden, dat kan ik niet bepalen. Maar hoe het ook wendt of keert, je krijgt voor dit bedrag wel een aardig wat extra’s mee.

Het valt me trouwens op dat er steeds meer Special Editions worden aangekondigd waar ook standbeeldjes in zitten. Denk aan bijvoorbeeld het hoofd van Duke als standbeeld in de ‘Balls of Steel’ Edition van Duke Nukem Forever en de Special Edition van The Elder Scrolls V: Skyrim waarin je een beeldje van een draak kunt vinden.

Ben je een doorgewinterde Max Payne speler en kijk je uit naar deeltje 3? Of ben je nog een nieuwkomer in de franchise? Schrijf een comment en laat je horen!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s