Bethesda komt met streefdatum voor nieuwe patch The Elder Scrolls V: Skyrim

Geplaatst op: 21 november 2011 door Erik Dekker in Nieuws
Tags:, , , , , , , , , ,

Een grote open wereld staat over het algemeen garant voor een goed aantal glitches (die soms trouwens ontzettend hilarisch kunnen zijn). Ook The Elder Scrolls V: Skyrim ontkomt niet aan sommige zaken die bij sommigen een frons op het voorhoofd weten te toveren. Het meest voorkomende probleem is nog de texture glitch, die Xbox 360-bezitters van de game lage definitie beelden bezorgt als zij de game hebben geïnstalleerd op hun harde schijf. Bethesda heeft naar de vele berichten geluisterd en komt nu met een antwoord in de vorm van een patch die spoedig op zowel de Xbox 360, als de Playstation 3 en PC gaat verschijnen.

In de patch moet Skyrim gewoon weer HD textures kunnen bezorgen na het installeren van de game op jouw Xbox 360 harde schijf. Ook de PlayStation 3 schijnt problemen te hebben op het gebied van textures. Bezitters van Sony’s huidige generatie console mogen tevens opgelucht ademhalen, want ook zij zullen op dit gebied profijt hebben door de patch te downloaden.

Een exacte lijst met verbeteringen die de patch doorvoert, wil Bethesda ons helaas nog niet geven, maar wat we wel meekrijgen is een streefdatum voor deze update. Als we Bethesda mogen geloven, dan komt de patch hopelijk in de week na de feestdag Thanksgiving uit. Die week is van 25 november en 2 december dit jaar. Nog een paar dagen geduld dus.

Ben je zelf ongewone bugs tegengekomen? Vul dan even dit formulier in, dan zal Bethesda hier persoonlijk naar kijken. Proberen kan in ieder geval geen kwaad.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Ertheadius schreef:

    Hoorde dat de nieuwe patch mods wegdrijft van PC-versie van Skyrim. Dat zou toch een drama zijn zeg…The Elder Scrolls op PC hoort gewoon met mods! Die franchise leeft vanwege de community namelijk. Hoop dat ze dit snel oplossen 😦

  2. Immortal2701 schreef:

    Ik kan haast niet wachten tot het probleem is opgelost. Mijn spel crashed om de 10 minuten, verder vind ik het een mega-spel om te spelen.
    Nog even geduld dus.
    P.S.: Ikzelf denk dat Steam het probleem is van al deze crashes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s