Win een bèta code voor Star Wars: The Old Republic!

Geplaatst op: 17 november 2011 door Erik Dekker in Gamegasm Inside

Ben je in het bezit van een game PC? Kijk je al een tijd lang uit naar de opkomende massive multiplayer online game Star Wars: The Old Republic? Dan heb ik goed nieuws voor je. Namens uitgever Electronic Arts mogen we namelijk een groot aantal bèta codes van deze game weggeven. En je hoeft er bijna niets voor te doen! Het gemak dient de mens, zeggen ze wel eens; een fijn gezegde, als je het mij vraagt. Lees snel verder als je een code wilt bemachtigen.

Sinds korte tijd maakt Gamegasm gebruik van een Twitter– en Facebookpagina. Om optimaal op de hoogte te blijven van de laatst verschenen artikelen, doe je er goed aan lid van onze prachtige social media club te worden. Doe dat en je krijgt hoogstwaarschijnlijk een bèta code mee van Star Wars: The Old Republic! Snel gedaan, toch? Ik zeg ‘hoogstwaarschijnlijk’, want wie het eerst komt, die het eerst maalt. Helaas is onze codeput niet bodemloos, maar dat houdt de spanning erin zullen we maar zeggen. Het zou fijn zijn als je onze aankondiging wilt delen op Twitter en Facebook, want het aantal codes dat we hebben is eigenlijk groot genoeg om jou sowieso een code te bezorgen. Help je ons ook nog een beetje! Volg je ons al op Twitter en/of Facebook? Laat dan even een comment achter op dit artikel en ook dan doe je mee!

Heb je een code gekregen? Ga dan naar de website van The Old Republic en log je in met jouw account, of maak een nieuwe aan. Wat heel belangrijk is, is dat je in jouw profielgegevens het vakje aanvinkt dat vraagt of je mee wilt doen met de bèta. Na het inloggen of het aanmaken van jouw account, druk je vervolgens op de knop ‘Enter Code’ die zich in het midden van de pagina bevindt en voer de bèta code in die je hebt gekregen. Let wel dat je je nog niet meteen in de wereld van The Old Republic kunt begeven, want de uitnodigingen worden later pas verstuurd. Na vrijdag 18 november om 23:59, kun je de bèta code niet meer gebruiken, dus wees er snel bij!

Volg ons dus op Twitter en/of Facebook en dan is de kans groot dat je een bèta code krijgt. Waar wacht je dus nog op?

Advertenties
reacties
 1. Lennard Riezeweide schreef:

  Allang aan het volgen op twitter en FB! 😀

 2. Geert Claes schreef:

  Ik follow jullie ook al geruime tijd 🙂

  Grtzz

 3. ralph houthoofdt schreef:

  Done 😀 ziet er alleszinds veelbelovend uit

 4. Erik Dekker schreef:

  @Geert en Ralph: Er zit een code in jullie Twitter PM 🙂

 5. Fanatix schreef:

  Ben ook gaan volgen na jullie oproep, ben benieuwd naar jullie toekomstige tweets! (en de game natuurlijk :D)

 6. Fanatix schreef:

  Ahum, had natuurlijk wel m’n eigen naam moeten gebruiken @jesperalberts en niet m’n online naam… Doh!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s