Helemaal geen werkloosheid in The Elder Scrolls V: Skyrim

Geplaatst op: 12 november 2011 door Arkadi De Proft in Nieuws

Wie dacht dat hij The Elder Scrolls V: Skyrim ooit zou uitspelen of niets meer te doen zou hebben heeft het grondig mis. In Skyrim blijft er altijd iets te doen, zoals in het gewone leven. Tenminste als we Todd Howard, game-director bij ontwikkelaar Bethesda Softworks, het bedrijf dat verantwoordelijk was voor The Elder Scrolls V: Skryim was, mogen geloven. Hij vind dat dat is waar de game om draait, de oneindigheid ervan. En ik kan hem moeilijk ongelijk geven.

Door een systeem dat ‘Radiant quest system’  heet zouden er op willekeurige momenten taken zich voordienen, gebaseerd op je progressie in de game. Een innkeeper kan bijvoorbeeld aan je vragen om wat bandieten te gaan doden, of gewoon wat planten te verzamelen. Ook kan je extra werk doen voor bepaalde facties zoals de Dark Brotherhood  of de Thieves Guild. Ook al zien sommigen het misschien niet zitten elke keer planten te gaan verzamelen, is het volgens Howard één van de sterkste punten van deel vijf in The Elder Scrolls franchise, het vertellen van een verhaal met de omgeving. Skyrim zit vol met kleine geheimpjes die elk wat aan elkaar vast hangen en samen een geheel vormen. Je kunt met andere woorden altijd nog wat geld verdienen of jouw goede hart tonen en de mensen in Skyrim helpen met hun problemen.

The Elder Scrolls V: Skyrim is nu uit voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Rik Schoonenberg schreef:

    Skyrim is gewoon meesterlijk. Ik heb werkelijk nog nooit zo’n goed spel gezien. Qua muziek is deze game te evenaren met World of Warcraft alleen vindt ik Skyrim vele malen epischer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s