Grand Theft Auto V trapt af met eerste trailer

Geplaatst op: 2 november 2011 door Erik Dekker in Nieuws, Verhalen
Tags:, , , , , , , ,

Het was slechts een kwestie van tijd totdat ontwikkelaar Rockstar een nieuwe titel in de Grand Theft Auto franchise zou aankondigen. Na het overweldigende succes van deeltje vier, kunnen we nu (on)geduldig afwachten tot het vijfde deel in de winkelrekken zal belanden. Rockstar had de game vorige weel al aangekondigd en heeft vandaag de eerste trailer getoond. Een trailer die al een hele sterke toon zet. Lees verder en bekijk de trailer!

Trailer spoilers:

Ik wil niet teveel verklappen, maar ik kan het gewoon niet laten. In de trailer zien we dat Vinewood opnieuw zijn opwachting maakt, een gebied dat bekend was in Grand Theft Auto: San Andreas. Vinewood is gebaseerd op Hollywood in het echte leven. Betekent dat dan dat we wederom terug mogen naar de wereld in San Andreas? Wie weet. Maar wat ook opvalt is dat we het strand van Miami weer terugzien. Zal Grand Theft Auto V dan ook elementen  bevatten uit Grand Theft Auto: Vice City?

Het beste uit twee werelden zou betekenen dat Rockstar wederom een titel in handen heeft die de liefhebber niet mag missen. Wat een enthousiasme weer. Misschien komt het omdat het ontwikkelteam nog nooit een echte slechte game heeft afgeleverd. De heren daar weten wel hoe ze een game moeten maken in ieder geval.

Al eerder ontstonden er geruchten over de mogelijke cast in Grand Theft Auto V. De lijst met personages kun je hier vinden. Daarnaast denkt gamewinkel Zavvi.com te weten wanneer de game uitkomt, namelijk op 12 juli volgend jaar. Ook die datum zou prima samenvallen met de al eerder ontstaande geruchten, die je in het artikel met daarin de mogelijke cast kunt zien. Of deze geruchten waar zijn, dat weet op dit moment alleen Rockstar, maar het is misschien goed om te weten.

Het enige wat ik mij afvraag…Zal Grand Theft Auto V terugkeren naar de wortels, door het bieden van bizarre missies, wapens en voertuigen? Helaas kwam Grand Theft Auto IV iets te serieus over (wat niet erg was, aangezien de spelervaring onvergetelijk was). Saints Row: The Third blijkt het gat op te gaan vullen, maar nu de eerste trailer van GTA V is laten zien, ligt de bal weer bij Rockstar. Ik ben erg benieuwd!

Trailers vind ik stiekem gezegd nooit leuk, want het maakt het wachten er alleen maar langer en ondraaglijker op. Zo ook ditmaal.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Ertheadius schreef:

    Wooooo hier heb ik zolang op zitten wachten! San Andreas! Oh wat een gouden tijden waren dat!!! Can’t wait for this game :)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s