Heeft Call of Duty: Modern Warfare 3 een lekkende kraan?

Geplaatst op: 31 oktober 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , , ,

Er gaan speculaties de ronde dat er verschillende afbeeldingen het wereld wijde web bereikt hebben die informatie zou bevatten over de multiplayer maps uit Morden Warfare 3. Deze horen er natuurlijk nog niet rond te zwerven zo vlak voor de release. Zo zullen van maar liefst zestien maps de lay-outs gelekt zijn. Hoe het nou steeds mogelijk is dat er allemaal gegevens en zelfs hele games lekken vragen heel wat mensen zich inmiddels af. Zo lekte afgelopen week ook al de volledige Modern Warfare 3 game.

De single player van de Call of Duty game lekte afgelopen week uit en overal op het internet verschenen foto’s en filmpjes. Een jonge man zette op YouTube een filmpje die de eerste paar minuten van de single player toonde. De video is inmiddels verwijderd. Maar nog steeds is via het internet de single player te verkrijgen, een trieste zaak.

Wat betreft de multiplayer maps die gelekt zouden zijn, gaat het om bovenaanzichten van de maps. Het zou om afbeeldingen van maar liefst zestien maps gaan. Of dit ook het aantal is waar de multiplayer vanaf de release mee van staat is onbekend. De afbeeldingen zijn überhaupt ook nog niet bevestigd en dus wat zweverige plaatjes die net zo goed nep zouden kunnen zijn.

De namen van de zestien maps zijn als volgt: Arkaden, Downturn, Hardhat, Resistance, Bootleg, Dome, Lockdown, Seatown, Bakaara, Fallen, Mission, Underground, Carbon, Interchange, Outpost en Village. Deze mond vol aan online slachtvelden klinken weliswaar erg goed. Of de gelekte afbeeldingen en/of de multiplayer maps nog bevestigd gaan worden door Activision is onwaarschijnlijk. De kans dat ze ons laten wachten tot de release 8 november is vrij groot. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen, hoewel die piraterij zaken helemaal niet zo schoon zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s