PSVita komt 22 februari naar Nederland

Geplaatst op: 20 oktober 2011 door Suzanne de Jong in Hardware, Nieuws
Tags:, , ,

Eindelijk is er zekerheid over de datum dat de nieuwe handheld van Sony naar Nederland komt, al vele data´s passeerde de revue maar nu is bevestigd dat halverwege februari het solide apparaat echt in de plaatselijke winkel komt te liggen. Over de prijs van het apparaat zijn ook al verschillende schattingen, in verband met het WiFi en het 3G model. Maar wij hebben ook de prijzen weten te achterhalen. Wil je weten of je een paar uur extra moet gaan werken begin 2012? Lees dan verder.

In Japan komt de PSVita al veel eerder uit, zoals met vele games en hardware. De Japanners mogen 17 december al met het stukje hardware op zak rond lopen. Ook zijn er al 26 titels bekend die tijdens de Japanse release gelijk klaar voor verkoop zijn tot in tegenstelling van Europa waar nog geen enkele release titel heeft gekregen. Gelukkig zijn er wereldwijd al ruim 100 titels waar aan gewerkt word voor de PSVita, en wat in het vat zit verzuurd niet. Wel zijn Japan en Europa gelijk als het gaat om systeem apps, hiervan worden er tien geïnstalleerde apps op het apparaat bijgeleverd.

In Europa gaat de WiFi versie voor €249.99 over de toonbank, en de 3G versie voor €299.99. Over de 3G mogelijkheden qua providers is nog bar weinig bekend. Ben je benieuwd in wat voor doosje je nieuwe aankoop met je mee naar huis gaat? Zie dan het plaatje hieronder.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s