Multiplayer maps Battlefield 3 bekendgemaakt

Geplaatst op: 17 oktober 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,

Battlefield 3 komt alweer bijna uit, het spel wat bekend staat om de grote speelvelden maakte vandaag de namen van deze virtuele omgevingen bekend. Het gaat om negen maps waar wij straks in oorlog kunnen gaan voeren. We gaan de hele wereld over met de maps, zo vind één van de maps plaats in Teheran, de ander in Parijs maar ook Iran ontbreekt niet aan de rondreis. Hoewel een naam van een map niet alles hoeft te zeggen over een digitale wereld hebben we over sommige maps enige nadere informatie.

De maps die in Battlefield 3 zullen zitten zullen met de volgende namen door het leven gaan:

  • Grand Bazaar
  • Caspian Border
  • Seine Crossing
  • Noshahr Canals
  • Kharg Island
  • Tehran Highway
  • Damavand Peak
  • Operation Metro
  • Operation Firefight

Een mooie opsomming van maar liefst negen maps. En dan over de maps inhoudelijk, Caspian Border bekend van de eerder getoonde trailers. Grand Bazaar is een map die zich af gaat spelen in Teheran waarin de Amerikanen en Russen het niet eens zijn over het geen wat in de virtuele wereld afspeelt. Zo hebben dezelfde legers een ander conflict uit te vechten in de Seine Crossing map, die gebaseerd is op Parijs. En dan hebben we nog Kharg Island waar op ‘werelds grootste olie basis gevochten word voor het gelijk.

Verder hebben we nog Noshar Canals die voor de Iraanse kust op een nogal agressieve manier het bordspel Risk evenaart. Tehran Highway is bekend uit E3 beelden eerder dit jaar. Operation Metro is uiteraard al grijs gespeeld in de open béta die de 29 september online ging. Jammer genoeg is er niet erg veel informatie te verkrijgen over de twee laatste maps: Demavand Peak en Operation Firefight, hiervoor zullen jullie moeten afwachten tot de release van volgende week.

De online multiplayer die op de pc met 64 man tegelijk los kan laten gaan zegt al genoeg: het word genieten geblazen. En met de ongelooflijk grote werelden die de Battlefield standaard kent, is negen maps een heel mooi begin. Onlangs werden er ook geluiden in de wandelgangen opgevangen dat er wel eens DLC zou kunnen gaan komen. Kun je het je al voorstellen? Nog meer maps met nog toffere benamingen! Maar ga eerst maar eens hiervan genieten. En houd de site in de gaten mochten die DLC’s werkelijk de winkels of de online winkels bereiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s