Nieuwe grote Xbox Live update gepland voor 25 november

Geplaatst op: 10 oktober 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, , , ,

De inmiddels spraakmakende E3 van dit jaar gaf tijdens de Microsoft presentatie ons een nieuw thema te gehoren en dat lijkt nu waarheid te gaan worden. Er staat namelijk een grote nieuwe update voor Xbox Live gepland. De datum wanneer die zal plaatsvinden? Naar verwachting 25 november dit jaar. Vooral het intreden van Bing heeft hier een groot aandeel in. Ook zal de update content gaan omvatten van BCC en Lovefilm.

Microsoft gaat proberen de deze update op 25 november november online te krijgen, maar zeker is dit nog niet. De update is vooral bedoeld voor Kinect eigenaren. Dit, omdat Bing gebruikt maakt van de hand detectie en voice search. Of deze toevoegingen in de praktijk net zo goed zullen werken als tijdens de E3 en in onderstaande video, dat weet op dit moment alleen vadertje tijd.

Niet iedereen is even blij met de nieuwe thema’s voor de Xbox 360. Ongeveer een jaar geleden werd het nu huidige thema gelanceerd, dit tot enkele grote opheffingen van groepen gamers die hun stem lieten horen op het internet. Toch zijn gamers gewoontedieren, want velen hebben toentertijd niet voor de update gekozen. Gelukkig is het daarom ook deze keer mogelijk om ervoor te kiezen het oude thema te behouden.

Toch is het wel een positieve keuze van Microsoft om ook het thema te vernieuwen en de boel daarom up to date te  houden. Als je  naar de grote concurrent de PlayStation 3 kijkt, dan doet deze het al sinds de release met een en hetzelfde thema. Het thema van PlayStation zit prima in elkaar, daar verder geen kritiek over. Maar het toont wel aan dat Microsoft zijn product op to date probeert te houden.

Wil je toch nog eens zien wat die update ook alweer zou houden, bekijk dan maar de video hieronder maar eens. En mocht je in het bezit zijn van een Kinect, dan is het misschien het overwegen waard om de update uit te voeren. Gelukkig is dit één van de weinige dingen waar je wél controle over hebt in het leven.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
 1. Arkadi De Proft schreef:

  Hoor ik daar wat opinie over Playstation? Je kan trouwens gerust dynamische thema’s aankopen hoor, is al jaren zo.

 2. Suzanne de Jong schreef:

  Ja klopt, maar dan wordt alleen het uiterlijk van een thema veranderd. Bij Xbox wordt het hele thema omgegooid, vind ik wel een verschil 😉

 3. Erik Dekker schreef:

  Ben benieuwd!

 4. Mart schreef:

  Welke functies zijn in Nederland ook beschikbaar? LiveTV bijv? Omdat xbox in America veel meer kan?

  • Erik Dekker schreef:

   Live TV zit dacht ik niet in de Europese versie van Xbox Live. Evenals de Indie Game Marketplace, waar je voor enkele tientallen eurocenten games kunt binnenhalen. Soms zitten er echt hele leuke titels tussen, alleen hebben wij daar hier in Europa niks aan.

   Een gemiste kans als je het mij vraagt! Netflix hebben we ook al niet..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s