Nieuwe explosieve Modern Warfare 3 trailer, speciale Xbox 360 onthuld

Geplaatst op: 9 oktober 2011 door Suzanne de Jong in Hardware, Nieuws
Tags:, ,

Het is bijna zover, nog 29 lange dagen wachten. Maar het is al het wachten ongetwijfeld waard. Terwijl we ongeduldig op F5 de timer lopen te drukken, wordt de realiteit steeds duidelijker met de laatste nieuwtjes die de afgelopen dagen in de wandelgangen te horen waren. Zo is er een nieuwe trailer met singleplayer beelden vrijgegeven en werd er zelfs een speciale editie van de Xbox 360 aangekondigd. Meer weten? Lees hieronder verder.

Afgelopen week werd door uitgever Activision de singleplayer trailer “Redemption” getoond. De video is inmiddels veelvuldig bekeken en er wordt zeer positief over gesproken. Maar eerlijk is eerlijk, de trailer kent al fragmenten van eerder getoonde ingame beelden. De omvang van de trailer laat echter de intense gameplay zien waar we op hopen en het achtbaan gevoel wat nergens zo wordt geëvenaard als in Call of Duty is weer overduidelijk aanwezig.

En als je niet zo goed tegen achtbanen kan, stel ik je bij deze gerust: het is maar een figuurlijke achtbaan. Dus geen excuus om deze veelbelovende trailer hieronder volledig in je op te nemen. En druk gerust nog een aantal keren op de Play knop.

Verder is er ook nog nieuws over een speciale Xbox 360 editie. Zo werd bekend gemaakt door Microsoft dat het bedrijf een speciale Xbox 360 gaat uitbrengen die helemaal in Call of Duty stijl is omgetoverd. En voor fans van Call of Duty, die thuis nog geen Xbox 360 hebben, of een kapotte, of een oude versie van de spelcomputer hebben, is dit misschien wel een heel aantrekkelijk aanbod.

Zelfs de controllers zijn helemaal gepimpt en uiteraard is het spel zelf in dit pakket bijgevoegd. Maar wordt nou nog niet te enthousiast, want het duurt welgeteld namelijk nog 29 dagen voordat het feest los gaat barsten. Hoeveel de speciale editie gaat kosten, heeft men helaas nog niet bekend gemaakt. Wel is bevestigd dat hij op de zelfde dag als de game in de winkels zou liggen.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Suzanne de Jong schreef:

    En heel stiekem, baal ik heel hard dat ik al een xbox heb..
    Want sjonge, deze is echt zoooo mooi!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s