Battlefield 3 beta nu live op PSN

Geplaatst op: 27 september 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Ben je in het bezit van een PlayStation 3? Kijk je uit naar Battlefield 3? Dan heb ik goed nieuws voor je. De beta van deze opkomende shooter kun je namelijk nu al downloaden op het PlayStation Network. Sony is er blijkbaar vroeg bij. Maar er is een keerzijde. Lees gauw verder.

De beta is namelijk op dit moment alleen nog toegankelijk voor degene die de Tier One Edition van de game Medal of Honor heeft gekocht, een shooter die net zoals Battlefield 3 wordt uitgegeven door Electronic Arts. De andere manier om nu al binnen te kunnen komen is door Battlefield 3 te pre-orderen op het platform Origin. Maarja daar heb je op de PlayStation 3 denk ik niks aan.

Over de PC gesproken, op dit moment is alleen bekend dat de eerste golf gamers op de PlayStation 3 naar binnen kunnen. PC- en Xbox 360-bezitters zullen dus nog heel even moeten wachten. Maar het lijkt me niet meer dan logisch dat ook zij vandaag los kunnen gaan in de beta. Alle andere games die de Tier One Edition van Medal of Honor niet hebben of de game hebben ge-preorderd op Origin, kunnen over twee dagen op 29 september de beta downloaden op alle drie de platformen.

Wat kun je in de beta verwachten? Nou, hierin krijg je toegang tot de map ‘Operation Metro’ in de Rush modus. Dat klinkt misschien niet veel, maar op één individuele map kun je al heel veel plezier beleven. Het blijft immers Battlefield, een franchise die bekend staat om de grootschalige maps en intense vuurgevechten.

De complete game zal naar verwachting uitkomen op 27 oktober dit jaar voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. ertheadius schreef:

    Ik ga hem waarschijnlijk halen voor de 360. Gelukkig heb ik wél het geduld van een engel. Nog zoveel andere mooie games om uit te spelen ;p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s