Legendarische Itagaki vereeuwigd in Saints Row: The Third

Geplaatst op: 26 september 2011 door Arkadi De Proft in Nieuws

De legendarische ontwikkelaar Tomonobu Itagaki (Ninja Gaiden) wordt vereeuwigd in Saints Row: The Third. Spelers krijgen namelijk de mogelijkheid om hun character zo aan te passen dat hij er precies op lijkt.

Zoals iedereen wel weet staat Saints Row bekend om zijn veel aan te passen mogelijkheden, zoals je huis en vooral je character. In Saints Row 3 is dit nog uitgebreider en kan je dus jouw legendes namaken. Een voorbeeld hiervan is Tomonobu Itagaki, die voor de gelegenheid een plaats kreeg in Saints Row 3. Ik moet zeggen, ze lijken sprekend op elkaar! Daarnaast wordt ook nieuwe gameplay getoond van de game. Weer iets om naar uit te kijken dus!

Saints Row: The Third gaat, net zoals in de voorgaande twee delen, een open wereld bieden waarin het stichten van chaos een belangrijk oogpunt is. Wapens en voertuigen die ver over de top zijn, dragen alleen maar bij aan dit beeld. Zo kun je met een anderhalve meter lange dildo huishouden en staat er een privé jet geparkeerd in een zijstraatje van een sloppenwijk. Om maar even een voorbeeld te geven.

Op 18 november dit jaar kun je in de game dood en verderf in stijl aanrichten op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s