Win een supervet T-shirt van Revenge of the Titans!

Geplaatst op: 24 september 2011 door Suzanne de Jong in Gamegasm Inside
Tags:, , , ,


Onze grote vrienden van Iceberg Interactive zijn steeds meer in opkomst met toffe games. Zo ook Revenge of the Titans, waar ze ook shirts van hebben laten bedrukken. En wij mogen vijf shirts weggeven! Maar daar moet je natuurlijk wel wat voor doen, lees dat hieronder.Shirts zijn tof, je hebt ze in alle verschillende kleuren, soorten en maten. Maar deze shirts horen wel aan de top van toffe shirts. En wij geven ze met veel plezier weg, soms ik geven leuker dan krijgen. Toch gaan we nu een beetje geven en nemen. Wil jij kans maken op zo een vet shirt? Moet je het volgende doen: Maak een foto van jezelf, je moeder, je opa, je vervelende broertje of je buurvrouw die laat zie hoe ontzettend hard je een shirt nodig hebt. Misschien heeft de hond wel zijn behoefte achtergelaten op je favoriete shirt. In dat geval vinden wij dat reden genoeg om jou een heel nieuw flitsend favoriet shirt te bezorgen.

Je mag de foto photoshoppen, een collage maken of verzin het maar. Als wij er maar om kunnen lachen, we houden nou eenmaal van lachen hier op de site. De vijf leukste inzendingen krijgen een shirt toegestuurd. Stuur de door jou gemaakte afbeelding via Twitter naar @GamegasmNL onder vermelding van #prijsvraag. Inzendingen mogen vanaf nu ingezonden worden. De laatste inzendingen kunnen nog tot zaterdag 1 oktober voor 20:00 verstuurd worden.

Heel veel succes, en we kunnen niet wachten om van jullie creativiteit te genieten! Hebben jullie nog vragen, vermeld deze hieronder in de comments. En heel erg bedankt jongens en meiden van Iceberg Interactive voor het aanbieden van deze prijsvraag!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s