The Force zorgt ervoor dat Star Wars: The Old Republic releasedatum krijgt

Geplaatst op: 24 september 2011 door Arkadi De Proft in Nieuws
Tags:, , , ,

Na oneindig veel keer op het internet gelezen te hebben wanneer MMORPG Star Wars: The Old Republic  zou uitkomen, maakte BioWare vandaag eindelijk de officiële releasedatum bekend. Hoeveel geld je met je force maandelijks naar de bankrekening van BioWare mag zenden, heeft de ontwikkelaar tevens laten weten.

Deze futuristische MMORPG zal zijn laserzwaard door je portemonnee halen op 22 december in Europa, dat is twee dagen later dan in Amerika. De mensen die Star Wars: The Old Republic al hebben besteld, krijgen de kans om dit spel te testen nog voordat de game officieel uit is gekomen. Dit blijft hetzelfde voor alle edities: namelijk Collectors Edition, de Digital Deluxe Edition en de Standard Edition. De extra’s natuurlijk niet meegerekend in het laatst genoemde pakket. Onafhankelijk van welke versie je koopt, krijg je onmiddellijk een maand lang speelplezier. Wil je daarna nog spelen dan zul je moeten betalen. Wat de maandelijks prijs is, kun je hieronder vinden. Er zijn echter verschillende mogelijkheden:

  • 1 maand – € 12.99
  • 3 maanden – € 35.97 (11.99 euro per maand)
  • 6 maanden – € 65.94 (10.99 euro per maand)

Als je voorafgaandhebt besloten om Star Wars: The Old Republic voor een langere tijd in je armen te sluiten, dan loont het dus om meerdere maanden tegelijk te kopen. Dat kun je namelijk terugzien in je portefeuille straks. Nu we eindelijk enige houvast hebben wat betreft de releasedatum, kunnen we ons er fysiek en mentaal gezien alvast op voorbereiden. Wij zijn er in ieder geval alvast klaar voor. May the force be with us!

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties
reacties
  1. Sander schreef:

    Ik ben dan net wel of net niet terug in Nederland. Ik kan me dan natuurlijk gelijk in dit online avontuur storten, haha!

  2. ertheadius schreef:

    Can’t wait!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s