Battlefield 3 breekt nu al records

Geplaatst op: 23 september 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws
Tags:, ,

Battlefield won tijdens de Gamescom van ruim een maand geleden ook al de prijs voor “Game of the Gamescom 2011”, maar het spelletje gaat nog meer ‘prijzen’ in de wacht slepen. Zo zal het langverwachte vervolg op Battlefield 2 bij vele sites, rubrieken en tijdschriften hoog in de lijsten komen te staan. Maar ook winkeliers zullen hun kassalade goed kunnen vullen met de verkoop.

Winkeliers hadden al door dat de pre-order verkoop verassend goed verliep. Vele winkels hebben op grond daarvan een nachtopening georganiseerd. Maar analisten hebben nu eens goed naar die pre-order cijfers gekeken. En die waren schrikbaren hoog. Al ruim 1.5 miljoen gamers hebben hun zuur verdiende centen vroegtijdig ingeleverd om de game zo snel mogelijk in hun knuisten te kunnen hebben. Nog nooit werd een game van tevoren zoveel verkocht.

Verwacht word dat de pre-orders nog meer gaan stijgen als de Beta op 29 september van start gaat. Mensen die de Tier One editie hebben van Medal of Honor, mogen twee dagen eerder al aan de slag gaan. Mensen hebben dan immers de tijd om rustig op hun dode gemakje alles te beleven. Ze zullen onetwijfeld overtuigd raken en hoe snel hun benen het kunnen dragen naar de winkel gaan om de game ook te pre-orderen.

Verwacht word ook dat tijdens de eerste week van de release het hoesje (met spel erin uiteraard) 9.5 miljoen keer over de toonbank zal gaan. Maar dat is immers een speculatie, want hoe dan ook gaat Battlefield 3 groot succes boeken.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s