Puzzelen met nieuwe screenshots van opkomende Professor Layton game (UPDATE)

Geplaatst op: 20 september 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws

De Professor Layton franchise hebben vele gamers in hun harten mogen sluiten. De prachtige verhalende puzzel game heeft zich met al drie eerdere games bewezen. Er werd na de E3 dit jaar, vlak na de persconferentie, een webpagina werd geopend waar nog meer game releases stonden. Dit omdat de presentatietijd op was en de ontwikkelaar vrijwel alle tijd besteed had aan het aanprijzen van de nieuwe Wii U spelcomputer. Onder andere stond er op een webpagina een weggemoffelde Professor Layton titel. Maar lijkt de game dan nu ook echt uit te komen met de gelekte screenshots?

Een Japanse website  zat hoogstwaarschijnlijk als een hongerige tijger te wachten op deze screenshots. Toen lekten de plaatjes eindelijk uit, en werd alles op de Japanse site gezet. Een Engelstalige site vg247.com ving dit nieuwtje op. Aangezien de site volledig in het Japans is, en geen van onze redacteuren hierin begaan is kunnen we jullie niet met de details verblijden. Maar welke taal het is, maakt niet zoveel uit in een plaatje. Het zijn immers zelfs Professor Layton shots, wat wil je nog meer.

Wel geven deze Japanse kiekjes ons stiekem toch enige bevestiging voor een nieuwe Layton game. Hopelijk zullen er langzaam maar zeker meer details vrijkomen. In het Engels mogen we hopen.

Update: Er is zojuist een trailer vrijgegeven over de nieuwe Professor Layton game. Wat houden we toch ook van The Tokyo Game Show! De video kun je hieronder in volle glorie aanschouwen. En met volle glorie bedoelen we niet 1080p, want de video is in 360p. ”Dit is de uitspraak van de ontwikkelaar en daar zult u het mee moeten doen,” zal ongetwijfeld gezegd zijn door Rijdende Rechter Frank Visser.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s