Xbox 360-versie Battlefield 3 komt op twee discs

Geplaatst op: 15 september 2011 door Suzanne de Jong in Nieuws

Het eindejaar geweld komt er weer aan. Dat wordt weer knallen geblazen! En dan heb ik het nog niet eens over het illegale vuurwerk wat via de zuidoostelijke grens word gesmokkeld. Het gaat natuurlijk over de belachelijke hoeveelheid goede games die uit gaan komen dit najaar. En Battlefield 3 is hier zeker één van. Het spel zal voor drie platformen gaan verschijnen, alleen de Xbox 360 moet het met een kleine aanpassing doen op twee discs in plaats van één.  Het was ergens wel te verwachten. Battlefield is officieel een PC game en zal daar ook de mooiste prestaties gaan waarmaken. Ook het spraakmakende online aantal van 64 spelers is een belangrijk gegeven. Hoewel de console versies het met een maximaal online aantal van 16 man moeten doen, zegt dit niks over de grafische kwaliteit.

Jammer genoeg zal de grafische kwaliteit voor Battlefield 3 op de consoles ook iets minder zijn. Maar dat mag de pret van de angstaanjagend goede gameplay niet drukken. Wel is logisch dat ze het uiterste uit de console versies willen halen betreft de graphics. Zo gaat de Xbox 360-versie het met twee discs doen. In welke vorm dit zal zijn is nog niet bevestigd. Gesuggereerd word dat er een singleplayer en een multiplayer Disc zou zijn. Val hier echter nog niet op terug, maar dat zou op zich wel een logische stap zijn.

De PlayStation 3-versie gaat gewoon op één disc. De Bluray schijfjes kunnen nou eenmaal veel meer data aan dan een DVD disc van de Xbox 360. Eén of twee schijfjes, het mag de pret allemaal niet drukken. Wat hebben wij er zin in! Nog een anderhalve maand (on)geduldig wachten en dan kunnen we het slagveld van DICE’s nieuwste shooter betreden. Het wordt ongetwijfeld een dodelijke, maar onvergetelijke rit.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s