Wat als je The Elder Scrolls V: Skyrim met Team Fortress 2 laat samengaan? Dan krijg je dit

Geplaatst op: 15 september 2011 door Erik Dekker in Nieuws

Role Playing Game The Elder Scrolls V: Skyrim en de cartooneske shooter Team Fortress 2 lijken wel twee uitersten van elkaar. En toch, als je goed je best doet dan kun je zelfs deze twee games goed samen laten gaan. Een fanatieke gamer heeft namelijk de beroemde Skyrim trailer als inspiratiebron gebruikt voor een hilarische video van Team Fortress 2. Aanschouw!

Ik moet zeggen altijd aangenaam verrast te zijn over de creativiteit die sommige gamers  met zich meedragen en in hun video’s verwerken. Vooral het  gedeelte met die pyro-draak en de Dragonborn Heavy Weapons Guy in de video hieronder, bezorgde een hevige schaterlach in mijn kamer. Het kijken van deze video is niet aan te raden als je consumpties aan het nuttigen bent. Bij deze een vriendelijke waarschuwing dus.

Over Skyrim gesproken: we hoeven nog maar iets meer dan zeven weken te wachten! Wat gaat de tijd al weer hard, maar ook langzaam tegelijk. Ach, zolang ontwikkelaar Bethesda de resterende tijd maar goed benut voor het afwerken van een hopelijk onvergetelijke klassieker.

Volg ons op Twitter!
Like ons op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s